Top 3: Her er årets mest sete klip fra Dybvaaaaad!

Du kan se Dybvaaaaad! på TV 2 PLAY

Det foreløbigt sidste afsnit af TV 2 Zulu-programmet Dybvaaaaad! blev sendt på tv i denne uge, og derfor er det blevet tid til at gøre status på, hvilke klip fra programmet der har været mest underholdende.

tv2.dk og de sociale medier har du løbende gennem hele sæsonen kunnet se de sjoveste klip fra hver udsendelse med komiker Tobias Dybvad, der hver uge har joket om alt inden for kendis- og realityverdenen.

I denne sæson har komikeren blandt andet også kritiseret medierne, heriblandt TV 2 for at bringe klip programmet på tv2.dk. Artiklerne var ”det vildeste clickbait”, jokede Tobias Dybvad i et af programmerne. Bedøm selv her.

Herunder har vi samlet årets tre mest sete klip fra Dybvaaaaad! 

Verdens mest groteske scorereplik

I Kanal 5-programmet Kongerne leverer Ronnie ”Joker” en scorereplik, der er noget grotesk. Reality-stjernen viser under en bytur sine private dele, hvor han har en piercing, i håb om at få succes i nattelivet.
I første omgang ser scorereplikken ud til at være en kæmpe fiasko, men senere i programmet viser det sig, at tricket rent faktisk virker. 

23 år gammel bommert: Nu gør Søren Ryge det igen

DR-koryfæet Søren Ryge lavede en fejl på direkte tv for 23 år siden, og den bliver gjort aktuel igen af Søren Ryge selv.
- Jeg elsker, at han gør så meget ud af at understrege en fejl, han lavede for 23 år siden. Lad det nu bare ligge, Søren. De fleste af dem, der så det dengang, er døde i dag. Mange af dem døde undervejs, joker Tobias Dybvad.

Her er joken, han aldrig skulle have sagt

Ulrik fra DR-programmet Gift ved første blik kommer med en smart bemærkning, der dog falder fuldstændig til jorden, da hans kone hører den.
Den nybagte ægtemand vælger i et presset øjeblik at bruge ”Det sagde hun også i går”-joken, og hans nye hustru kan ikke andet end at ryste på hovedet over kommentaren. 

Se årets mest sete klip øverst i artiklen.

Og husk, at du kan se alle seks sæsoner af Dybvaaaaad! på TV 2 PLAY

 

 

 

Se mere på TV 2 PLAY

Den danske komiker Tobias Dybvad underholder om alt inden for tv- og realityverdenen. 

Programmerne med Tobias Dybvad kan ses på TV 2 Zulu og TV 2 PLAY.

Se 'Dybvaaaaad' på TV 2 PLAY her

Dybvaaaaad!

Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes på alt, hvad der rør sig i dit tv og inden for kendis- og realityverdenen.

Sæson 6 af Dybvaaaaad! er nu gået i gang efter premiere på TV 2 ZULU mandag den 31. august 2015.

Se sæson 1-6 her på TV 2 PLAY