Denne butterfly af træ er meget, meget dyrere end du tror

Du kan se Dybvaaaaad! på TV 2 PLAY her

- Den er meget dyr.

Sådan starter en 70-årige mand, da han i iværksætter-programmet 'Løvens Hule' på DR1 bliver spurgt til, hvor meget hans butterfly af træ koster.

Han prøver på at sælge idéen til de fem forretningsfolk i prøvet, der øjensynligt bliver noget overraskede, da de hører, hvor meget den koster.

- Den koster 38.000 kroner i forretningen, siger den 70-årige.

- 38.000 for en eller for en kasse, spørger en af de fem investorer straks, men til det svarer den 70-årige, at man kun får en enkelt, hvis man lægger de 38.000 kroner på bordet.

Ifølge sælgeren skyldes den høje pris, at træbutterflyerne er fyldt med guld indeni. Det får Tobias Dybvad til at imiterer den 70-årige med en ironisk tone.

- Jeg har fyldt den op med guld. Det er faktisk træbelagt guld. Jeg har taget et af verdens dyreste materialer og fortræet det, joker Tobias Dybvad i ZULU-programmet 'Dybvaaaaad!'.

Komikeren har dog ligesom forretningsfolkene en mening om, at det nok er en anelse for dyrt for en butterfly af træ, og at man kunne have fået en del mælk for de penge.

- For de penge kan du få 5.428,5 liter letmælk, siger Tobias Dybvad.

Se klippet med træbutterflyen øverst i artiklen

En anden vanvittig ting er verdens hurtigste ur, som blev sat op i programmet 'Landmand søger kærlighed'. Se klippet herunder:

Dybvaaaaad!

Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes på alt, hvad der rør sig i dit tv og inden for kendis- og realityverdenen.

Sæson 6 af Dybvaaaaad! er nu gået i gang efter premiere på TV 2 ZULU mandag den 31. august 2015.

Se sæson 1-6 her på TV 2 PLAY