Bliv klar til ZULU Comedy Festival 2018

16x9

Grin i 11 dage fra 30. august til 9. september. Det’ godt for dig!

150 shows, 100 komikere og latterkramper i 11 dage. 

TV 2 ZULU samler landets bedste comedy i den 10. udgave af 'ZULU Comedy Festival' fra den 30. august, og du kan opleve festivalen i landets fire største byer - og hjemme fra din sofa.

Udover danske komikere, byder årets program også på en række internationale talenter. ZULU Comedy Festival får blandt andet fornemt besøg af den amerikanske komiker Kevin Hart, når han lægger vejen forbi Royal Arena.

En bus fyldt med latter

Vanen tro er København og Aarhus hovedsæde for' ZULU Comedy Festival', men i år pakker vi også tourbussen med en række af Danmarks absolut dygtigste og skarpeste komikere og kører til landets fire største byer. Her kan publikum i København, Aarhus, Odense og Aalborg se frem til 'Standup showet', der kommer rundt i alle hjørner af comedygenren med skarpe og humoristiske betragtninger.

ZULU Comedy Festival – ”Standup showet” skydes i gang den 31. august, og der er lagt op til aftener med masser af grin, når komikerne Geo, Martin Nørgaard, Jonas Mogensen, Ane Høgsberg og Elias Ehlers indtager scener rundt om i landet.

Er man forhindret i at følge tourneen kan showet også ses på TV 2 ZULU, når vi sender live direkte fra København.

Se programmet for showet her https://standupshowet.dk/.

Snigpremierer og smagsprøver

Stokholm, Mørk, Klint Thorius, Le Fêvre, Fuhlendorff, Høgsberg, Chris og Talbot.

De og mange flere er her alle sammen, når både København og Aarhus bliver klædt på i comedy fra top til tå i 11 dage. Christian Fuhlendorff har premiere på anden del af sit show 'Går over i historien II' på Folketeatret i København, og på Teater Play, København, kan man for første gang opleve showet 'Uforberedt', hvor Thomas Skov læser op fra et manuskript om kvinders sexliv - et manuskript, han får stukket i hånden for første gang. Festivalprogrammet lægger op til en massse god underholdning, og man kan samtidigt få smagsprøver på nogle af de comedyshows, som endnu ikke har set dagens lys. Dan Andersen, Simon Talbot, Sanne Søndergaard, Mikkel Rask, Frederik Rosgaard og flere endnu tester nemlig deres materiale til kommende shows.

Publikum kan også opleve et splinternyt forsøg, når Sanne Søndergaard tester sit kontrolbehov. Hun tester faktisk helt præcist, hvor meget kontrol hun skal have med sit kommende soloshow ‘Kontroltaber’.

Vært for første gang

Den 11 dage lange festival sættes i gang med 'ZULU Comedy Galla' den 30. august, som sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 9. september klokken 20:50. Og det er ingen andre end Mick Øgendahl, som skal være vært på programmet. Det er hans debut i værtrollen, og han er i fuld gang med forberedelserne og ser frem til at arbejde sammen med sine kolleger.

- Jeg glæder mig faktisk til at arbejde sammen med en masse af mine kollegaer. Tit er det lidt ensomt at arbejde med comedy. Men her skal der løftes i flok - det bliver fedt at have den holdånd med sig i bagagen, siger Mick Øgendahl. 

Seere og publikum kan se frem til et stjernespækket gallashow med sjove indslag fra hele den danske comedy-scene. Mick Øgendahl, der i 2012 blev kåret til årets komiker, er selvsagt spændt og glæder sig til at være den, der uddeler priserne:

- Det er jo lidt et straffespark. Den skal gerne sidde inden for rammen. Selvfølgelig er man spændt. Men på den gode måde. Som vært er man jo ikke i spil til en pris - det er egentlig meget rart.

Stærkt udenlandsk line-up

Festivalen repræsenterer et bredt udvalg af den danske comedyscene og indbefatter alt fra traditionelle open mics til legesyge formater som 'Comedy in the Dark' og 'Det Dårlige Selskab' på Comedy Zoo. Rundt om i byerne vises der impro-comedy i massevis, ligesom den indledende runde af DM i Standup skydes i gang. 'ZULU Comedy Festival' har i år et stærkt line-up af udenlandske komikere, hvor man bl.a. kan opleve Carl-Einar Hacke fra Sverige, Jamali Maddix og Russel Kane fra England og ikke mindst Judah Friedlander og Kevin Hart fra USA, hvor sidstnævnte indtager scenen i Royal Arena 5. september 2018.

Billetsalget til 'ZULU Comedy Galla 2018' er i gang, og billetter kan købes her.

Se hele programmet for ZULU Comedy Festival her.