SJIT Happens

Olau og Ane i kanen for første gang: Kom med bag om den famøse sexscene

For Ruben Søltoft var første sexscene en superakavet situation.

Bag enhver sexscene står en instruktør og råber. Det glemmer man hurtigt, når man ser sex på tv.

Men i klippet øverst får du hurtigt en fornemmelse, hvor akavet en sexscene kan være for de invoverede. Her er det Stephania Potalivo og Ruben Søltoft, der har sex for første gang som Ane og Olau.

"Du kan bare gå op... øh. Ovenpå hende", "Vi starter med, at trusserne ryger" og "Kys hende på halsen" er bare nogle af de instrukser, som den gode instruktør Peter Amelung sender i retningen af de unge skuespillere.

- Jeg var meget presset, allerede før jeg kendte til instruktørens detalje-agenda. Jeg sagde til Stephania før optagelsen: "Du må undskylde, hvis jeg får rejsning. Og du må undskylde, hvis jeg ikke gør!", siger Ruben Søltoft om sexscenen.

'SJIT Happens' har premiere på femte og sidste sæson mandag aften. Derfor ser vi tilbage på nogle af bedste scener fra serien. Scenen herover er fra sidste afsnit i femte sæson.

Røg op ved en fejl

Flaget blev dog hejst - i hvert fald en smule. Og derfor var sexscenen også den mest akavede for både Ruben Søltoft og Stephania Potalivo. Det fortalte de under premierefesten på 'SJIT Happens', som blev afholdt i 'SJIT Happens'-lejligheden på Nørrebro.

- Det var akavet... Også fordi den lige røg op ved en fejl, lød det fra en lidt rødblusset Ruben Søltoft - godt hjulpet på vej af sin gode stikkerven Nikolaj Stokholm, der i serien spiller Øland.

Føltes lidt som utroskab

Sexscenen var den første for Ruben Søltoft, som på daværende tidspunkt også havde en kæreste. Scenen føltes derfor forkert på flere måder.

- Jeg havde en kæreste på det tidspunkt, og det føltes en smule som utroskab. Som nogle filmede. Jeg var ret presset. Men det hjalp faktisk, at instruktøren snakkede os så meget igennem det. Også fordi at vi optog det klokken 7.00 om morgenen - jeg var skidetræt, siger Ruben Søltoft.

Siden har den unge komiker og skuespiller fået en del sexscener på cv'et. Og den første endte heldigvis også med, at blive rigtig fin.

Se det færdige resultat herunder, som det så ud i serien:

Sådan så det ud på tv, da Ane og Olau fra 'SJIT Happens' endte i køjeseng sammen for første gang.