Folk går amok over "Nik & Ras"

16x9

Musikvideoen 'Fugt i fundamentet' med Nik og Ras (Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg) er blevet det nye danske youtube fænomen.

Som en del af 'Zulu Comedy Galla 2011', som man kan se på TV 2 Zulu søndag d. 4. september og lørdag d. 17. september på TV 2, blev der lavet en musik-video, der i den grad tager pis på tidens trend med at udstille sig selv på TV og gøre alt for at tjene en skilling.

Og noget tyder på, at videoens to hovedpersoner Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg i skikkelse af "Nik & Ras" skulle være gået den musikalske vej meget før. Videoen, som kan ses nederst i artiklen, er nemlig blevet et hit uden lige.

Lige knap 170.000 har i skrivende stund været inde på youtube og se videoen, som torsdag lå nr. 35 på listen over mest sete videoer globalt på youtube.

Men det er ikke kun på youtube, at videoen hitter. Også hos de danske facebook-brugere er den satiriske musik-video gået rent ind. 72.314 mennesker har delt videoen på facebook, og der er sågar blevet oprettet en gruppe, der hedder 'Nik & Ras i Folketinget' med beskrivelsen "Christiansborg har fået fugt i fundamentet!".

Sangen med "Nik & Ras" kan købes på iTunes fra mandag den 5. september 2011, og man kan se den på TV i 'Zulu Comedy Galla 2011', som sendes på TV 2 lørdag 17. september.