Oscar-vinder bliver vært på 'ZULU Comedy Galla': - Jeg blev nærmest lam i kroppen, da jeg blev spurgt

- Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe en god og sjov aften, hvor vi får noget at grine af, for det trænger vi sgu til, siger Lars Ranthe.

Det bliver skuespiller Lars Ranthe, der skal føre publikum og seerne gennem dette års 'ZULU Comedy Galla'.

Og det bliver første gang i hans lange og alsidige karriere, at han indtager rollen som vært. Han glæder sig helt vildt, men er samtidig rædselsslagen.

- Jeg blev nærmest lam i kroppen, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært, siger Lars Ranthe og fortsætter:

- Men det har altid været en vigtig guideline for mig, at når noget er farligt, så er der noget at lære, og her kan man kan bryde sine egne grænser og klicheer. Så her er jeg med bævrende hjerte.

Selvom vært ikke står på cv'et, så er listen over, hvad han tidligere har kastet sig ud i, lang.

Han har været stuntmand i ’Gummi tarzan’-filmen, spillet en af hovedrollerne i den Oscar-vindende film ’Druk’, og så har han blandt andet spillet rockerkonge i 'Kriger', grosserer Madsen i ’Badehotellet’ og Keld Petersen i ’Dirch’-filmen.

Derudover er han god til redskabsgymnastik, kan spille guitar og synge, og så kan han breakdance.

Det er ikke første gang, at han indtager scenen i 'ZULU Comedy Galla'. For i 2012 sang og spillede han Phil Collins-nummeret ’In the air tonight’, som Nikolaj Lie Kaas dansede til.

Håber, at han er sjov

I år får publikum i Operaen og seerne hjemme i stuerne glæden af hans improvisatoriske talent, hans skarpe humor og hans lidt utilregnelige facon:

- Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe en god og sjov aften, hvor vi får noget at grine af, for det trænger vi sgu til, siger Lars Ranthe.

Han satser på, at han vil være "bare lidt sjov", og at han ikke kommer til at stå i vejen for de rigtig sjove, som showet vil kredse om:

- Hvis det hele kuldsejler, kan jeg jo tage mig en voksenuddannelse bagefter. Som damefrisør, siger han.

Udover masser af underholdning og live sketches på scenen skal priserne 'Årets komiker' og 'Talentprisen' også uddeles. De nominerede afsløres senere i august.

I år bliver det igen muligt at købe billet til 'ZULU Comedy Galla'. Du kan allerede nu sikre dig en billet her.

'ZULU Comedy Galla' bliver afholdt i Operaen i København torsdag 1. september og kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU søndag 4. september.