Zulu

ZULU Awards-konkurrence 2022: Konkurrencebetingelser

Her er konkurrencebetingelserne til ZULU Awards 2022's billetkonkurrence på Facebook.

Sådan deltager du

Du skal skrive en kommentar på opslaget, hvor du skriver det sjoveste forslag til en caption, til billedet med årets vært Melvin. Du er med i konkurrencen, når du har kommenteret, hvis dit svar kan kategoriseres som værende konkurrencerelateret. Konkurrencen slutter mandag 14. februar kl. 15.00, hvor vi finder én vinder blandt de som har kommenteret på opslaget i konkurrenceperioden.

Præmien

Vi trækker lod om to billetter til ZULU Awards 2022 i KB Hallen. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

Sådan kontaktes vinderen

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 ZULU "tagger" dit navn samt evt. kontakter dig privat fra TV 2 ZULUs Faceookside.

Videren bliver tagget i en kommentar, hvor de vil blive bedt om at sende kontakt og adresse til somedesken@tv2.dk.

Hvis vinderne ikke sender TV 2 sine adresseoplysninger inden tirsdag 15. februar kl. 15.00, bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder.

Betingelser for deltagelse i konkurrencen

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencen på TV 2 ZULUs Facebookside er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Læs mere om hvordan TV 2 behandler dine oplysninger i forbindelse med konkurrencen i vores privatlivspolitik: https://tv2.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/360007536114-Privatlivspolitik-for-deltagelse-i-konkurrencer

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen.

Man skal mindst være 16 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.