ZULU Comedy Galla

ZULU Comedy Galla-konkurrence 2021: Konkurrencebetingelser

Her er konkurrencebetingelserne til ZULU Comedy Galla 2021's billetkonkurrence på Facebook.

Konkurrencebetingelser

Læs om konkurrencen og hvordan du deltager her.

Konkurrencen foregår via TV 2 ZULU's Facebook.

Sådan deltager du

Du skal skrive en kommentar på opslaget, hvor du skriver det sjoveste forslag til en caption, til billedet af Nikolaj Stokholm.

Du er med i konkurrencen, når du har kommenteret, hvis dit svar kan kategoriseres som værende konkurrencerelateret.

Konkurrencen slutter onsdag d. 1.9, kl. 10, hvor vi finder én vinder blandt de som har kommenteret på opslaget, i konkurrenceperioden.

Præmier

Vi trækker lod om to billetter til ZULU Comedy Galla 2021 i Operaen.

Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

Sådan kontaktes vinderne

Vinderen bliver kontaktet direkte på Facebook, hvor vedkommende vil blive bedt om at sende navn, e-mail og telefonnummer til TV 2 ZULU.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med oplysningerne inden 24 timer efter vinderen er blevet kontaktet, bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder. Vinderen modtager derefter al relevant information.

Oplysninger om persondata

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2 ZULUs Facebook- og Instagram-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen. Børn under 18 kan kun deltage under samtykke af en forældre.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.