ZULU Comedy Galla

Hvem skal være årets sjoveste komiker? Stem her

Tre solister og et enkelt komikerpar er blandt de nominerede til at få prisen for at være årets sjoveste.

Sidste år blev der ikke uddelt nogen pris til årets komiker på grund af corona, da 'ZULU Comedy Galla' blev afholdt i Operaen i København.

Men det gør der i år.

Hvem det skal være, kan du være med til at afgøre.

Nikolaj Stokholm skal styre slagets gang, når showet atter afholdes med fuld publikumskapacitet 2. september og vises på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 5. september.

Mød komikerne

Herunder kan du læse om komikerne, og hvad de er nomineret for. Du kan nederst i artiklen afgive din stemme.

Adam & Noah

Adam & Noah er nomineret for deres tredje og sidste show 'Farvel og Tjak'. Og selvom det altid er vemodigt at sige farvel, har det nok sjældent været sjovere. Adam & Noah vil nedbryde tabuer og spidde danskheden, mens de med deres fjollede tilgang stadig formår at favne bredt. Tilbage står vi med et komisk makkerpar, som har været med til at åbne comedy for et nyt publikum. Nu siger de “farvel”, og vi siger “tjak”!

Linda P

Linda P er nomineret for sit femte onemanshow 'Sabotagehunger'. Selvom Linda aldrig har været bleg for at invitere publikum med indenfor i hendes turbulente liv, er det som om, at hun denne gang går et spadestik dybere. Resultatet er et åbent og ærligt show, der – grundet Lindas tekniske kunnen – aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Linda P har altid været kendt for at forny genren med et væld af udtryksformer. Denne gang fornyer hun også sig selv.

Martin Johannes Larsen

Martin Johannes Larsens er nomineret for sin Instagramprofil. I en tid hvor alle spillesteder var lukket ned, leverede Martin tiltrængte daglige to-go grin til hele landet. I kraft af sin unikke og stilsikre fremtoning er han blevet bannerfører for en ny generation af komikere, som gør sig på andre platforme end de store scener. Med sin fantasifulde tilgang til faget er Martin beviset på, at man sagtens kan give folk et hurtigt grin uden at gå på kompromis med dets substans.

Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er nomineret for sit andet onemanshow 'Turen går til Nikolaj Stokholm'. Her demonstrerer Nikolaj endnu en gang, hvor mange tangenter hans komiske talent har at spille på, når han med sin uforlignelige timing og geniale mimik formår at ramme hele familien Danmark fra første sekund. Kombiner du det med et billetsalg på den gode side af 110.000, er det umuligt at komme uden om ham som en af de nominerede til ‘Årets Komiker’.

Afstemning

Afstemningen er afsluttet. Tak for alle jeres besvarelser.

Hvem er årets sjoveste komiker 2021?

Talentprisen og de 100.000 kroner

Udover årets komiker og en ærespris skal der vanen tro også findes en modtager af Talentprisen, som udover æren også vil modtage en check på 100.000 kroner fra TV 2 ZULU.

Vinderen afgøres af en jury og skal findes blandt følgende komikere:

Natasha Brock, Eva Jin, Per Sodemann og Jonas Kjærsgaard.

Sidste år vandt Frederik Rosgaard Talentprisen og de 100.000 kroner.

Du kan se 'ZULU Comedy Galla' live i Operaen i København torsdag 2. september eller på TV 2 ZULU eller TV 2 PLAY søndag 5. september, hvor der også vil være opvarmning med rød løber-showet, som Ibi Støving og Emil Lange er vært på.