Her er dette års 'ZULU Comedy Galla'-vært

Nikolaj Stokholm forsikrer, at showet ikke bliver, som det plejer.

Der bliver masser at grine af, når dette års 'ZULU Comedy Galla' afholdes.

I hvert fald hvis det står til årets vært, Nikolaj Stokholm. Han er nemlig slet ikke i tvivl, om at der netop nu er brug for et show med en masse gode grin.

- Jeg tror, at vi alle sammen trænger til at more os og glemme verden udenfor. Jeg er jo ikke en komiker, der står på en scene og minder folk om rædslerne ude i verden. Næh du, min fornemmeste opgave er at få folk til at glemme alt og bare læne sig tilbage og grine. For det har vi alle sammen brug for, siger Nikolaj Stokholm, der lover publikum og seerne nogle gode grin.

Efter en periode med coronarestriktioner bliver showet igen med fuld publikum i Operaen i København.

Og den kendte komiker, der for tiden turnerer med onemanshowet 'Turen går til Nikolaj Stokholm', glæder sig til at kunne præsentere en lang række af sine kolleger for publikum og seere.

Ikke 'som det plejer'

Han garanterer ikke bare gode grin, men også masser af god underholdning fra scenen - og det bliver ikke bare "som det plejer":

- Med kæmpestor respekt for alt det, som 'ZULU Comedy Galla' er og har været, så tager vi lige et nyt skridt i år. Eller et skridt ind i en ny æra. Der bliver ting, som vi holder af og elsker, men det bliver i en ny indpakning og i et farligt tempo, siger Nikolaj Stokholm.

TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder er begejstret over, at netop Nikolaj Stokholm har sagt ja til at være årets gallavært:

- For os er Nikolaj et af de sjoveste mennesker, som vi kender på ZULU. Vi ved, at han har en kæmpe showmand inde i maven, og hvis det rigtig skal udleves, så er det helt klart til gallaen. Vi synes, at han har den humor, det format og ikke mindst den selvironi og løssluppenhed, der skal til for at være den perfekte gallavært, siger Asger Schønheyder.

Ud over masser af god underholdning skal også priserne 'Årets komiker' og 'Talentprisen' uddeles ved 'ZULU Comedy Galla'. De nominerede afsløres 23. august.

Køb din billet nu

'ZULU Comedy Galla' bliver afholdt i Operaen i København torsdag 2. september og kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU søndag 5. september.

'ZULU Comedy Galla - rød løber' varmer op til showet med vært Ibi Støving, der på aftenen tager pulsen og pusten fra gæsterne på den røde løber.

I år bliver det igen muligt at købe billetter til 'ZULU Comedy Galla'. Du kan allerede nu sikre dig en billet her.