Oscar

Se alle billederne fra den r√łde l√łber ved ZULU Awards

Der var glimmer, matchende outfits og s√•gar en bar numse p√• den r√łde l√łber.

Marie Holm Mathiasen (https://underholdning.tv2.dk/profil/marie-holm-mathiasen), Lasse Kalhauge (https://nyheder.tv2.dk/profil/lasse-kalhauge)

Torsdag aften blev dette √•rs - lidt coronaforsinkede, men stadig superfestlige - ZULU Awards afholdt i KB Hallen i K√łbenhavn.

Melvin Kakooza blev aftenens helt store vinder, da han kunne gå hjem med hele fire statuetter.

Udover et v√¶ld af priser til nogle af landets st√łrste stjerner var der liveoptr√¶dener fra Tessa, Drew Sycamore, Andreas Odbjerg, Icekiid, The Minds of 99, Jada, Cheff Records og aftenens v√¶rt Christopher.

Herunder kan du se de kendte p√• den r√łde l√łber.

ZULU Awards 2021 blev optaget i K.B. Hallen torsdag aften og vises p√• TV 2 ZULU s√łndag 2. maj og p√• TV 2 PLAY.

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt med d√łtrene Camilla Kinnock og Johanna Kinnock.
Helle Thorning-Schmidt med d√łtrene Camilla Kinnock og Johanna Kinnock. Foto: Per Arnesen / TV 2

Vores tidligere statsminister m√łdte op p√• den r√łde l√łber sammen med d√łtrene Camilla Kinnock og Johanna Kinnock. Helle Thorning-Schmidt var nomineret til '√•rets par' sammen med den kvindelige rapper Tessa. De vandt dog ikke. Prisen gik i stedet til makkerparret fra 'X Factor' - nemlig Thomas Blachman og dj Martin Jensen.

Christopher

Christopher har tidligere været vært ved Danish Music Awards. Det var han sammen med Anders Breinholt.
Christopher har tidligere været vært ved Danish Music Awards. Det var han sammen med Anders Breinholt. Foto: Per Arnesen / TV 2

Sangeren Christopher f√łrte showets g√¶ster gennem showet med b√•de sang og komik. Eksempelvis √•bnede han showet med et medley af nogle af 2020s st√łrste hits.

Sus Wilkins

Sus Wilkins
Sus Wilkins Foto: Per Arnesen / TV 2

Skuespiller Sus Wilkins var sammen med skuespiller og komiker Victor Lander og Piet Kyndesgaard, der er kendt fra 'De sj√¶ldne danskere' v√¶rt p√• ZULU Awards' r√łd l√łber-program.

Thomas Blachman

Thomas Blachman
Thomas Blachman Foto: Per Arnesen / TV 2

Thomas Blachman var i h√łjt hum√łr, da han ankom til den r√łde l√łber sammen med sin forlovede Julia Werup. Her passerede de hurtigt fotograferne, der var i f√¶rd med at tage billeder af blandt andre Sofie Linde og Joakim Ingversen. Senere vandt Thomas Blachman sammen med dj Martin Jensen prisen for '√•rets par' for deres makkerskab i 'X Factor'.

Emma Sehested H√łeg

Emma Sehested H√łeg.
Emma Sehested H√łeg. Foto: Per Arnesen / TV 2

Emma Sehested H√łeg med sin k√¶reste radiov√¶rt og dj Jonas Visti. Den 27-√•rige skuespillerinde var nomineret i kategorien '√•rets skuespiller' for sin rolle i serien 'Limboland'. Prisen gik til Mads Mikkelsen for hans roller i 'Druk' og 'Retf√¶rdighedens ryttere'. 'Limboland' var ogs√• nomineret i kategorien '√•rets tv-serie', hvor prisen gik til 'Sunday'. Emma Sehested H√łeg er desuden nomineret i kategorien 'leading actress' til dette √•rs Reumert for hendes rolle i How to kill a dog's 'Lolita', som hun har lavet sammen med instrukt√łr Jennifer Vedsted Christiansen.

Sofie Linde og Joakim Ingversen

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Sofie Linde og Joakim Ingversen Foto: Per Arnesen / TV 2

Sofie Linde og Joakim Ingversen fik d√łtrene passet og m√łdte op til ZULU Awards. Her var Sofie Linde nomineret til '√•rets tv-v√¶rt', som gik til Melvin Kakooza. Sofie Linde har fire gange tidligere vundet prisen. Men sidste √•r og i √•r er den g√•et til v√¶rtskollegaen Melvin.

Lord Siva

Lord Siva
Lord Siva Foto: Per Arnesen / TV 2

Rapper og sanger Lord Siva vandt prisen for 'årets hit' med sidste års gigantiske sommerhit 'Solhverv'. Han var også nomineret i kategorien 'årets kunstner', hvor prisen gik til Jada.

Ude af kontrol

Ude af kontrol
Ude af kontrol Foto: Per Arnesen / TV 2

Rapgruppen Ude af kontrol best√•ende af Daniel Balken, Mark L√łvendahl og Joachim Nicholas Rouse. Gruppen medvirker blandt andet i traileren til ZULU Awards.

Drew Sycamore

Drew Sycamore
Drew Sycamore Foto: Per Arnesen / TV 2

Den dansk-walisiske sangerinde Drew Sycamore, der danner par med sangeren Mattias Kolstrup, var nomineret til 'årets nye navn'. Prisen endte med at gå til gruppen Fyr og Flamme. Drew Sycamore optrådte til showet med sangene '45 Fahrenheit Girl' og 'I Wanna Be Dancing'.

Jesper Zuschlag, Julie Rudbæk og Jesper Ole Feit Andersen

Jesper Zuschlag, Julie Rudbæk og Jesper Ole Feit Andersen
Jesper Zuschlag, Julie Rudbæk og Jesper Ole Feit Andersen Foto: Per Arnesen / TV 2

Jesper Zuschlag, Julie Rudb√¶k og Jesper Ole Feit Andersen m√łdte op p√• den r√łde l√łber og var nomineret til prisen for '√•rets tv-serie'. Det var de for serien '32', som Jesper og Julie st√•r bag. Prisen gik dog til 'Sunday'.

Ane H√łgsberg og Lasse Madsen

Ane H√łgsberg og Lasse Madsen.
Ane H√łgsberg og Lasse Madsen. Foto: Per Arnesen / TV 2

Komiker-k√¶resteparret, der for nyligt blev for√¶ldre, var ogs√• med til ZULU Awards. Det var de, fordi Lasse Madsen var nomineret i kategorien 'den vi likede mest' for sine videoer p√• instagram, hvor han parodierer danskerne. Prisen gik dog ikke til Lasse Madsen, men i stedet til Melvin Kakooza for hans coronatr√¶ning p√• Instagram under f√łrste nedlukning af Danmark.

Maria Fantino og Christian Bonde

Maria Fantino og Christian Bonde.
Maria Fantino og Christian Bonde. Foto: Per Arnesen / TV 2

Radiomakkerparret Maria Fantino og Christian Bonde vandt prisen for 'årets lyd' for deres radioprogram 'Curlingklubben'. Det er tredje år i streg, at de vinder den pris. På scenen fortalte Maria Fantino, at hun havde været bekymret for, hvordan hendes metoo-historie fra DR ville ramme radioprogrammet og dermed også hendes kollega Christian Bonde. Og derfor var hun rigtig glad for, at lytterne stadig var vilde med programmet og dermed havde stemt på dem.

Cheff Records

Cheff Records
Cheff Records Foto: Per Arnesen / TV 2

Nicholas Westwood Kidd, Eloq (August Fenger Janson), TopGunn (Oliver Gammelgaard Nielsen) og Klumben (Christian Kroman Andersen) optrådte til ZULU Awards med et medley.

Irina og Morten Olsen

Irina Olsen og Morten Olsen
Irina Olsen og Morten Olsen Foto: Per Arnesen / TV 2

Influenceren Irina Olsen og dj Faustix med det borgerlige navn Morten Olsen p√• den r√łde l√łber. Parret var nomineret i kategorien '√•rets originale tv-program', som gik til Tobias Dybvad, Nikolaj Stokholm og Bo Lydmand for 'Verdensm√¶nd'.

Fyr og Flamme

Fyr og Flamme
Fyr og Flamme Foto: Per Arnesen / TV 2

Fyr og Flamme, der best√•r af Jesper Groth og Laurits Emanuel, vandt prisen for '√•rets nye navn'. Musikduoen skal repr√¶sentere Danmark i Eurovision Song Contest n√¶ste m√•ned med sangen '√ėve os p√• hinanden'. Fyr og Flamme fik succes i 2020 med debutsinglen 'Menneskeforbruger', som de ogs√• optr√•dte med til ZULU Awards.

TurboModul

Turbomodul
Turbomodul Foto: Per Arnesen / TV 2

Lars Therkildsen og Charter McCloskey, der sammen danner TurboModul. De var på scenen for at overrække prisen for 'årets lyd'. Her var Charter McCloskey i karakteren Ditzel. Han var også nomineret til 'da vi alle sammen grinte' for Ditzels intro til Johnholm i 'Ditzel does Denmark'.

Icekiid

Icekiid
Icekiid Foto: Per Arnesen / TV 2

Jermyn Creppy, bedre kendt som Icekiid, var nomineret til '√•rets hit' med sangen 'ErruDumEllaHvad', som han ogs√• optr√•dte med til ZULU Awards.Sangen blev udgivet i juni sidste √•r og er til dato Icekiids st√łrste hit. Den har ligget nummer et p√• flere Spotify-hitlister. Og derudover blev han kontaktet sidste √•r af EA, der ville have nummeret med i FIFA21.

Knud Brix

Knud Brix
Knud Brix Foto: Per Arnesen / TV 2

Knud Brix, der er radiovært på DR's nyhedspodcast 'Genstart'. Programmet var nomineret i kategorien 'årets lyd', hvor prisen endte med at gå til 'Curlingklubben'.

Verdensmænd

Nikolaj Stokholm, Bo Lydmand og Tobias Dybvad.
Nikolaj Stokholm, Bo Lydmand og Tobias Dybvad. Foto: Per Arnesen / TV 2

Verdensm√¶ndene Nikolaj Stokholm, Bo Lydmand og Tobias Dybvad p√• den r√łde l√łber. De vandt med 'Verdensm√¶nd' prisen for '√•rets originale tv-program'. I programmet f√łlger man dem rejse rundt i verden, hvor Nikolaj Stokholm bliver udfordret gang p√• gang. Han er nemlig en ude-god-hjemme-bedst-type, der elsker det trygge og velkendte Danmark.

Piet Kyndesgaard

Piet
Piet Foto: Per Arnesen / TV 2

Piet Kyndesgaard, der is√¶r er kendt fra TV 2-programmet 'De sj√¶ldne danskere' var r√łd l√łber-v√¶rt sammen med Sus Wilkins og Victor Lander. Han havde ogs√• en lille rolle i selve showet.

Limboland

Frederikke Dahl Hansen, Rikke Louise Schj√łdt og Angela Bundalovic.
Frederikke Dahl Hansen, Rikke Louise Schj√łdt og Angela Bundalovic. Foto: Per Arnesen / TV 2

Skuespiller Frederikke Dahl Hansen, instrukt√łr Rikke Louise Schj√łdt og skuespiller Angela Bundalovic fra 'Limboland', der var nomineret til '√•rets tv-serie'. Den tredje hovedrolleindehaver, Emma Sehested H√łeg, der ikke er med p√• billede, var ogs√• nomineret til '√•rets skuespiller' for sin rolle i 'Limboland. Serien vandt ikke prisen, det gjorde i stedet 'Sunday'.

Hav og Kamal

Kamal Hassan og Havshen Nabaz
Kamal Hassan og Havshen Nabaz Foto: Per Arnesen / TV 2

Kamal Hassan og Havshen Nabaz - bedre kendt som makkerparret Hav og Kamal - var nomineret til 'årets par'. Duoen står blandt andet bag P3-radioprogrammet 'På bagsædet'. Prisen gik til Thomas Blachman og dj Martin Jensen.

Adnan på tværs

adnan
adnan Foto: Per Arnesen / TV 2

Adnan Al-Adhami fra det politiske satireprogram 'Adnan p√• tv√¶rs' sammen med DR3-tilrettel√¶gger Sofie H√łyer. Adnan var nomineret til 'den vi likede mest' for 'Hvad ved DF egentlig om kristendom?'. Melvin Kakooza vandt prisen for sin coronatr√¶ning p√• Instagram.

Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling √Übel√ł

Abdel Aziz og Andreas Gylling √Übel√ł
Abdel Aziz og Andreas Gylling √Übel√ł Foto: Per Arnesen / TV 2

Tv-værten Abdel Aziz Mahmoud var nomineret til prisen for 'årets tv-vært', som Melvin Kakooza vandt.

Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Claudia Saginario

Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Claudia Saginario.
Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Claudia Saginario. Foto: Per Arnesen / TV 2

Skuespiller Bjarne Henriksen, skuespiller Flora Ofelia Hofmann Lindahl og producer Claudia Saginario fra 'Ulven kommer'. DR-dramaserien var nomineret i kategorien 'årets tv-serie', som 'Sunday' vandt.

Philip Faber og Selma Mongelard Faber

Philip Faber og hans hustru operainstrukt√łren Selma Mongelard Faber
Philip Faber og hans hustru operainstrukt√łren Selma Mongelard Faber Foto: Per Arnesen / TV 2

Philip Faber og hans hustru operainstrukt√łren Selma Mongelard Faber. Faber var nomineret i kategorien '√•rets tv-v√¶rt', som Melvin Kakooza vandt.

Rigmor og Lars Ranthe

Rigmor og Lars Ranthe
Rigmor og Lars Ranthe Foto: Per Arnesen / TV 2

Rigmor Ranthe var med sin far Lars Ranthe til ZULU Awards. Her var Lars Ranthe nomineret sammen med sine kollegaer til prisen for '√•rets film' for 'Druk'. Og 'Druk' vandt prisen. Lars Ranthe og Magnus Millang tog i mod prisen p√• scenen, mens der var en videohilsen fra instrukt√łr Thomas Vinterberg.

Jytte Vikkels√ł og Sara Bro

Jytte Vikkels√ł og Sara Bro
Jytte Vikkels√ł og Sara Bro Foto: Per Arnesen / TV 2

Parterapeut Jytte Vikkels√ł og radiov√¶rt Sara Bro var nomineret i kategorien '√•rets lyd' for radioprogrammet 'Hjerteflimmer for voksne', hvor de hver uge m√łdes og sammen med to g√¶ster stiller hinanden alle de vigtigste sp√łrgsm√•l om k√¶rlighed fra deres eget liv. Prisen gik til 'Curlingklubben'.

Andreas Odbjerg og Sabrina Ferguen

Andreas Odbjerg med kæresten Sabrina Ferguen
Andreas Odbjerg med kæresten Sabrina Ferguen Foto: Per Arnesen / TV 2

Hitmageren Andreas Odbjerg p√• den r√łde l√łber med sin k√¶reste, kunstneren Sabrina Ferguen. Andreas Odbjerg var nomineret i kategorien '√•rets nye navn', som gik til Fyr og Flamme. Han optr√•dte til showet med sangen 'F√łler mig selv 100'.

Asbj√łrn Munk og Petra Nagel

Asbj√łrn Munk og Petra Nagel
Asbj√łrn Munk og Petra Nagel Foto: Per Arnesen / TV 2

Parret Asbj√łrn Munk og Petra Nagel havde deres baby med i b√¶resele p√• den r√łde l√łber. Petra Nagel var p√• scenen under showet for at v√¶re med til at pr√¶sentere 'den vi likede mest'.

Sebastian Richelsen og Sofie √ėstergaard

Sebastian Richelsen og Sofie √ėstergaard
Sebastian Richelsen og Sofie √ėstergaard Foto: Per Arnesen / TV 2

Den tidligere politimand og nu journalist og forfatter Sebastian Richelsen sammen med sin forlovede, tv-v√¶rten Sofie √ėstergaard. Hun var nomineret i kategorien '√•rets tv-v√¶rt', som endte med at g√• til Melvin Kakooza.

Frederik Dirks Gottlieb og Anja Cetti Andersen

Frederik Dirks Gottlieb og Anja Cetti Andersen
Frederik Dirks Gottlieb og Anja Cetti Andersen Foto: Per Arnesen / TV 2

Radiovært Frederik Dirks Gottlieb og astronom og astrofysiker Anja Cetti Andersen. Sammen har de lavet 'Flyvende tallerken', der var nomineret i kategorien 'årets lyd'. Prisen gik til 'Curlingklubben'.

Jada

Jada
Jada Foto: Per Arnesen / TV 2

Emilie Molsted N√łrgaard - bedre kendt som Jada - p√• den r√łde l√łber. Hun var nomineret til '√•rets hit' og '√•rets kunstner'. Sidstn√¶vnte kategori vandt hun. Prisen til '√•rets hit' gik til Lord Siva for 'Solhverv'. Jada optr√•dte ogs√• til showet.

Martin Johannes Larsen

Martin Johannes Larsen
Martin Johannes Larsen Foto: Per Arnesen / TV 2

Satirikeren og internetpersonligheden Martin Johannes Larsen var nomineret i kategorien 'da vi alle sammen grinte' sammen med komiker og skuespiller Melvin Kakooza. Det var de for deres sketch om fejringen af håndboldherrernes VM-guld. De vandt prisen.

Sune Fischer, Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard

Sune Fischer, Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard.
Sune Fischer, Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Foto: Per Arnesen / TV 2

Tre af Ekstra Bladets krim-journalister, der står bag bladets podcast 'Bandeland'. Sune Fischer, Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard var nomineret i kategorien 'årets lyd'. Prisen gik til 'Curlingklubben'.

Melvin Kakooza og Marc Steves Kaddu

Melvin Kakooza med sin bror.
Melvin Kakooza med sin bror. Foto: Per Arnesen / TV 2

Melvin Kakooza har en tradition for at tage sin bror med p√• den r√łde l√łber. Den popul√¶re komiker og skuespiller var nomineret i hele fire kategorier, og han vandt prisen i alle fire kategorier.

Stine Sara

Stine Sara
Stine Sara Foto: Per Arnesen / TV 2

Stine Sara, der har tourettes, var nomineret i kategorien 'den vi likede mest' for sine opslag p√• de sociale medier. Prisen gik til Melvin Kakooza for hans coronatr√¶ning p√• Instagram under f√łrste nedlukning af landet.

Mehdi, Milad og Misam Avaz

Avaz-br√łdrene
Avaz-br√łdrene Foto: Per Arnesen / TV 2

De tre br√łdre var nomineret i kategorien '√•rets tv-serie' for deres TV 2-serie 'Alfa'. Prisen gik til 'Sunday'.

Eva Nabe Poulsen

Eva Nabe Poulsen
Eva Nabe Poulsen Foto: Per Arnesen / TV 2

Tv-vært, tidligere 'Vild med dans'-deltager og producent på 'The Olsons' Eva Nabe Poulsen.

Victor Lander

Victor Lander
Victor Lander Foto: Per Arnesen / TV 2

Komiker og en af ZULUs tre r√łd l√łber-v√¶rt Victor Lander.