Zulu Awards

ZULU Awards-konkurrence 2021: Konkurrencebetingelser

Her kan du læse konkurrencebetingelserne til ZULU Awards 2021-konkurrencen på Instagram.

Læs om konkurrencen og hvordan du deltager her.

Konkurrencen foregår via ZULUs Instagram og varer fra onsdag d. 21. april 2021 kl. 10.00 og kører indtil mandag d. 26. april 2021 kl. 12.

Sådan deltager du

Du deltager når kommenterer på vores konkurrenceopslag, hvis dit svar kan kategoriseres som værende konkurrencerelateret, og opfylder kravene for konkurrencen.

Konkurrencen slutter mandag d. 26. april, hvor vi finder 1 vinder blandt de som har kommenteret vores opslag med et konkurrencerelateret svar i konkurrenceperioden.

Præmier

Vinderen får hver 5 billetter til ZULU Awards 2021 d. 29. april i K.B.Hallen. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter, og vi forbeholder os retten til ikke at give det fulde beløb for en ønsket præmie.

Sådan kontaktes vinderen

Vinderne bliver kontaktet direkte på Instagrams kommentarfelt, samt Direct Message, hvor vedkommende vil blive bedt om at sende navn, e-mail og telefonnummer til hdam@tv2.dk.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med oplysningerne inden 24 timer efter vinderen er blevet kontaktet, bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder. Vinderen modtager derefter al relevant information.

Oplysninger om persondata

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2 ZULUs Instagram-profil er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook eller Instagram.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen. Børn under 18 kan ikke deltage.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.