Stort rød løber-galleri: Se de kendte til 'ZULU Comedy Galla'

Farverige sommerkjoler og festlige comedy-elskere prydede den røde løber.

Sofie Linde skød dette års 'ZULU Comedy Galla' i gang med at annoncere, at hun og Joakim Ingversen venter deres andet barn.

Det gjorde hun ved at løfte op i sin kjole og vise maven.

Men hun brugte også platformen som vært til en vigtig sag.

Hun satte nemlig ligestilling på dagsordenen, da hun fortalte om en MeToo-episode om lønforhandlinger og forskelsbehandling i mediebranchen.

Hendes tale skabte stor opmærksomhed - særligt på de sociale medier, hvor hun blev hyldet for sit mod til at stå frem med sin historie.

Hendes ord nåede også frem til kulturminister Joy Mogensen (S), der knap en uge efter skrev på Facebook, at hun agter at "bede DR's og TV 2's bestyrelsesformænd forklare, hvordan de aflønner mandlige og kvindelige værter."

Showet bød traditionen tro også på en masse comedy. Linda P. og Christian Fuhlendorff optrådte med en bid fra deres nye shows. Der var også showtid til årets æsler.

Talentprisen og de 100.000 skattefrie kroner blev tildelt Frederik Rosgaard, der var nomineret for tredje gang.

Men på grund af coronapandemien kunne prisen for 'Årets komiker' ikke uddeles, da de fleste af landets komikere har måttet aflyse deres shows hen over foråret og sommeren.

Derfor valgte Sofie Linde at uddele en alternativ pris: prisen for den mest kammeratlige komiker. De nominerede og resten af salen kendte ikke til prisen, men det gjorde vinderen, Mick Øgendahl, dog. Han greb den oplagte mulighed til at drille sin ”kon-kollega” Anders Matthesen:

- Det er da fedt at stå med den her pris, for man ved, at Anders Matthesen har ikke været i nærheden af at vinde den her på noget tidspunkt, sagde Øgendahl.

Herunder kan du se billeder fra den røde løber inden showet, som bliver vist på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 6. september klokken 21.10. Du kan også se optaktsprogrammet ’ZULU Comedy Galla Talkshowet’ klokken 20.25.