Sofie Linde trak op i kjolen: - Jeg er gravid

Under optagelserne til ZULU Comedy Galla afslørede den populære tv-vært, at hun er gravid.

De fremmødte gæster klappede og hujede, da værtinden Sofie Linde overraskede og løftede op i kjolen og viste sin bare mave.

- Er hun gravid? Ja, gu er hun da gravid. Jeg ER gravid. Det er rigtigt.

Herefter afslørede hun, at hun er gravid med en lille pige:

- Det er en lille pige i en anden lille pige... Eller en stor pige.

Sofie Linde danner par med Joakim Ingversen. Tilbage i august 2017 offentliggjorde de, at de skulle være forældre til datteren, Trine.

I forbindelse med, at tv-værten blev mor, udgav hun sin første bog med titlen ‘Fårking Gravid - en fremmed flytter ind'. Bogen skrev hun under sin graviditet, og den handler om de livsforandringer, der følger med, når man bliver gravid, stifter familie og skifter bane i livet.

Sofie Linde

Født i 1989 i Aarhus og opvokset i Odder.

Gift med tv-værten Joakim Ingversen og mor til datteren Trine.

Tidligere vært på kanalerne DR Ultra og Ramasjang, hvor hun blandt andet lavede SommerSummarum, MGP og sit eget talkshow.

Debuterede i januar 2016 som vært på den niende sæson af 'X factor' på DR.

Siden er Sofie Linde blandt andet blevet kåret til Danmarks bedste underholdningsvært fire år i træk ved Zulu Awards. De seneste to år har hun også vundet prisen som årets kvindelige tv-vært ved Billed-Bladets TV-Guld.

Med sine fem sæsoner er hun den, der har stået i spidsen for 'X Factor' flest gange.

Sofie Linde er bedst kendt som vært for 'X Factor', hvor hendes fornemste opgave er at styre slagets gang og ikke mindst de tre diskussionslystne dommere.

En legeplads med plads

Men med værtstjansen på 'ZULU Comedy Galla' skulle Sofie Linde - udover at holde snor i showet - også selv på banen som underholder.

En udfordring, som hun glædede sig til.

Sofie Linde har nemlig i flere år været fast gæst, når kulminationen på 'ZULU Comedy Festival' løb af stablen i Operaen. Et show, hun år efter år har set frem til.

Hun ser 'ZULU Comedy Galla' som en legeplads, hvor der er plads til det "vilde og anderledes". En legeplads, hun længe har villet ind på:

- Og endelig er jeg her, sagde hun i forbindelse med værtsafsløringen.

Showet bliver vist på TV 2 ZULU 6. september og på TV 2 PLAY.