ZULU Comedy Festival

ZULU Comedy Galla-konkurrence 2020: Konkurrencebetingelser

Her kan du læse konkurrencebetingelserne til ZULU Comedy Galla 2020-konkurrencen "*Indsæt meme*".

Konkurrencebetingelser

Læs om konkurrencen og hvordan du deltager her.

Konkurrencen foregår via ZULUs Facebookside og varer fra fredag d. 21. august 2020 kl. 14.00 og kører indtil mandag d. 24. august 2020 kl. 12.

Sådan deltager du

Du deltager når kommenterer på vores konkurrenceopslag, hvis dit svar kan kategoriseres som værende konkurrencerelateret, og opfylder kravene om et tal samt information om gevinsten.

Konkurrencen slutter mandag d. 24. august, hvor vi finder 10 vindere blandt de som har kommenteret vores opslag med et konkurrencerelateret svar i konkurrenceperioden.

Præmier

De 10 vindere får hver 2 billetter til ZULU Comedy Galla 2020 d. 26. august i Operaen. Vi trækker lod blandt alle rigtige besvarelser om de præmier der respektivt ønskes.

Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter, og vi forbeholder os retten til ikke at give det fulde beløb for en ønsket præmie.

Sådan kontaktes vinderne

Vinderne bliver kontaktet direkte på Facebook, hvor vedkommende vil blive bedt om at sende navn, e-mail og telefonnummer til coss@tv2.dk.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med oplysningerne inden 24 timer efter vinderen er blevet kontaktet, bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder. Vinderen modtager derefter al relevant information.

Oplysninger om persondata

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2 ZULUs Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen. Børn under 18 kan kun deltage under samtykke af en forældre.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.