Zulu Awards

Helt almindelig 19-årig hyldet af stribevis af kendte ved ZULU Awards

Alberte Møller Sørensen elsker comedy, koncerter og events. Til ZULU Awards blev hun blandt andet hyldet af Nikolaj Lie Kaas, Medina og Dybvad.

Den 19-årige ZULU-fan Alberte Møller Sørensen fik sig noget af en overraskelse ved dette års ZULU Awards.

Midt i showet kom værten Dar Salim hen til hende i publikumsområdet foran scenen og sagde: ”Hej Alberte. Hvad har du været inde og se for nylig?”

I første omgang registrerede Alberte Møller Sørensen ikke, at Dar kendte hendes navn. Hun begyndte bare at ”ævle om, at hun havde været inde og se ’Klovn’”.

Det var først, da Dar Salim spurgte hende, om hun ikke undrede sig over, at han kendte hendes navn, at det slog Alberte, at noget var under opsejling.

- Jeg tænkte: "Åh nej, hvad skal der ske", fortæller Alberte Møller Sørensen, dagen efter ZULU Awards blev optaget i K.B. Hallen.

I samme øjeblik pegede Dar Salim op på den kæmpe storskærm på scenen. Her blev der vist billeder fra Albertes Instagram-profil.

Og da hun så dem, gik hun helt i chok.

- Lille mig fra Vestegnen. Altså, hvad fuck sker der, tænkte hun.

Specialskrevet sang fra TopGunn og hilsen fra Medina

Dar Salim inviterede hende med op på scenen, hvor de fra en sofa gennemgik en lang række billeder fra hendes Instagram.

- Jeg var så starstruck over selveste Dar Salim. Han er virkelig bare sådan en, alle bare gerne vil napse lidt af, siger Alberte Møller Sørensen.

Pludselig tonede en lang række kendte danskere op på storskærmen med helt personlige hilsner til Alberte. Det var alle lige fra Medina til Anders Breinholt. Og en af Albertes allerstørste idoler var selvfølgelig også med i en video:

- Lige nu er jeg i gang med at lave en ny komedie, og ved du hvad? Den er kun til dig, sagde Nikolaj Lie Kaas, der er Albertes yndlingsskuespiller.

- Det er kun på grund af dig, at jeg laver noget på Instagram, sagde Magnus Millang i sin videohilsen.

Og da spotlightet pludselig ramte TopGunn ved et klaver, sprang Albertes hjerte lige et par slag over.

- Han begyndte at synge mit navn, og det var bare helt vildt. Jeg blev bare simpelthen så glad, siger Alberte Møller Sørensen.

Hyldesten sluttede med Anna Davids omskrevne 'Fuck dig'-sang, der nu hed 'Tak for dig'.

Derfor skulle Alberte hyldes

Det er stadig ikke gået op for Alberte Møller Sørensen, hvorfor det egentlig lige var hende, der blev fremhævet ved showet.

Men hun var altså særligt udvalgt. Og det var hun, fordi Alberte virkelig elsker kultur. Hun elsker comedy, koncerter og især events.

Og så er hun en vaskeægte ZULU-(stor)forbruger.

- Hvis jeg har en rigtig dårlig dag, så går jeg lige ind på TV 2 PLAY og finder et godt ZULU-program. Jeg er kæmpe fan af ’ZULU Comedy Galla’ og ’ZULU Awards’ – jeg har set alle shows og genset dem mange gange, fortæller Alberte Møller Sørensen og fortsætter:

- Hver dag går jeg ind på Youtube for at finde et sjovt ZULU-klip. Jeg elsker det. Det gør mig så glad og løfter min dag.

Det skulle selvfølgelig belønnes med en helt særlig hyldest lavet kun til Alberte.

- ZULU Awards er brugernes fest, og det er udelukkende dem, der bestemmer, hvem der vinder priserne. Så det var i den grad i ZULU Awards' ånd at fremhæve en særlig fan og give noget kærlighed tilbage til hende, siger TV 2s indholdschef, Sune Roland.

Han understreger, at ZULU ikke ville være noget uden alle de fans, der bidrager og giver brandet værdi.

- Vi prøver hver dag at gøre deres verden lidt sjovere og dermed måske en smule bedre, så når anledningen er der, synes vi, at sådan en som Alberte skal have special treatment.

Du kan se 'ZULU Awards' på TV 2 PLAY