Her er programmet for ZULU Sommerbio 2019

Duften af nyslået græs. Kolde fingre om dåsebajeren. Alle vennerne med tæpper og grillpølser under armen. Så mangler der bare én ting… ZULU Sommerbio!

Igen i år ruller ZULU Sommerbio det helt store lærred ud. Det sker med nogle af det seneste års bedste film, og du er inviteret til at holde i hånd med dem, du allerbedst kan lide - i det fri. Det er selvfølgelig gratis - og på en græsplet nær dig.

Fra 23. juli til 15. august viser vi både de film, du holder i hånd til, og dem, hvor du overvejer at gemme dig under tæppet. På Facebook kan du invitere dine venner til at være med.

Du kan se hvilke film, der kommer til din by her. Der er både danske og udenlandske titler i alle kategorier - fra romantik over animation til horror. Aarhusianerne kan for eksempel gyse over den hårrejsende 'US', hvor en familie bliver terroriseret af deres morderiske dobbeltgængere, mens københavnerne kan nyde Bradley Cooper og Lady Gaga i den drønromantiske 'A Star is Born'. Og du er selvfølgelig velkommen til at være med - i alle otte byer…

Nedenfor finder du programmet for alle otte byer

Bedst i mørke

Vi venter på, at det er mørkt nok til at tænde udendørsbiffen, så starttidspunkterne kan skride lidt…