Disse film kan du se til ZULU Sommerbio 2019

Fra Jussi Adler-krimi til en ternet ninja. Disse film kan du se til ZULU Sommerbio 2019

Disse film kan du se til ZULU Sommerbio 2019

Klik på billedet og læs mere om filmen

A STAR IS BORN (Romantisk drama)

Se trailer her.

A STAR IS BORN kan du se i København, Aalborg, Sønderborg og Hasmark. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

På vej hjem fra en koncert forvilder den alkoholiserede countryrockstjerne Jackson Maine (Bradley Cooper) sig ind på en dragbar for at få stillet tørsten, og her ser han sangerinden Ally (Lady Gaga) på scenen. Han falder prompte for hendes udstråling og store talent, og de indleder et forhold. Han hjælper hendes karriere i gang, de bliver gift, og i en periode er alt lykkeligt. Men da Ally bliver opdaget af et stort pladeselskab og får masser succes samtidig med, at Jacksons egen karriere er for nedadgående, og hans drikkeri og narkomisbrug tiltager, opstår der store spændinger i deres parforhold.

Bradley Cooper spiller hovedrollen. Han har også instrueret og skrevet manuskriptet til filmen. Overfor ham optræder sangerinden Lady Gaga i en sjælden filmrolle.

Filmen fik seks stjerner i BT af anmelderen Thomas Brunstrøm, der skrev: '… en usædvanligt medrivende, rørende og helt igennem fremragende film.' Filmen var nomineret til syv Oscars, og vandt en - for 'bedste originale sang'.

'A Star is Born' er tredje genindspilning af filmen 'Hollywood bag kulisserne' fra 1937. Især er George Cukors version fra 1954 med Judy Garland og James Mason i hovedrollerne en uomgængelig filmklassiker.

Foto: ZULU

JOURNAL 64 (Thriller)

Se trailer her.

JOURNAL 64 kan du se i Silkeborg. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

I en gammel lejlighed i København gør nogle hĂĄndværkere en uhyggelig opdagelse: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord - med en ledig plads klar. Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad (Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares) fra Afdeling Q, bliver sat pĂĄ sagen. Hvem er de døde personer? Og hvem er den fjerde plads tiltænkt?  Sporene leder Carl og Assad til en tidligere kvindeanstalt pĂĄ Sprogø, hvor misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering var en fast del af hverdagen for de anbragte piger. Anstalten er lukket for mange ĂĄr siden, men de to politifolk finder personer, som siger, at eksperimenterne er fortsat helt op i vores tid. Carl og Assad indleder et kapløb mod tiden for at forhindre nye mord og overgreb.

Efter 'Kvinden i buret', 'Fasandræberne' og Flaskepost fra P' er 'Journal 64' er den fjerde film baseret på Jussi Adler-Olsens bøger om Afdeling Q. Den kendte danske filmmand Christoffer Boe (Reconstruction, Spies & Glistrup, Kriger) har instrueret filmen, der nu er set af over 770.000 i de danske biografer.

Foto: ZULU

US (Gyser)

Se trailer her.

US kan du se i Silkeborg, Horsens og Aarhus. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

Adelaide og Gabe Wilson tager deres to børn med på sommerferie i Adelaides barndomshjem i Santa Cruz. Det er meningen, at det skal være en sjov og hyggelig tur, men Adelaide bærer på et stort traume fra sin fortid, og hun føler, at noget forfærdeligt vil ske for hendes familie på turen. Den første dag går det ellers fint, men da mørket falder på, står der pludselig fire ubudne gæster i huset, som nægter at gå igen. Skikkelserne er klædt i rødt, og der er noget sært velkendt over dem. Hvem er det? Hvad vil de? Ikke noget rart, for snart er familien fanget i et levende mareridt!

Filmen 'Us' er en ny gyser af Jordan Peele, der ogsĂĄ stod bag hittet 'Get Out'. PĂĄ rollelisten er blandt andre Oscar-vinderen Lupita Nyong'o, der er kendt fra '12 Years a Slave', 'Black Panther' og 'Star Wars: The Force Awakens'.

Foto: ZULU

TERNET NINJA (Animationsfilm)

Se trailer her.

TERNET NINJA kan du se i Hasmark. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

Se eller gense Anders Matthesens ternede monsterhit under åben himmel. Aske går i syvende klasse og har en masse problemer. Han tør ikke tale med labre Jessica fra ottende, som han er vild med, og han bliver mobbet af den ondskabsfuld Glen i skolen. Derhjemme er det ikke bedre, her terroriserer hans stedbror Sune ham. Hvad skal han stille op? Som situationen ser værst ud, vender Askes onkel Stewart heldigvis hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i bagagen, som Aske får. Det er en ganske særlig dukke. Det er en levende reinkarnation af en drabelig japansk ninjakriger. Dukken vil gerne hjælpe Aske med at løse hans problemer - hvis Aske til gengæld hjælper den ternede ninja med at få hævn.

Anders 'Anden' Matthesen havde allerede haft gigantisk succes med filmen 'Terkel i knibe', men den succes er på utrolig vis blevet overgået af den ternede ninjadukke. For mere end 940.000 har set 'Ternet Ninja' i de danske biografer, og det gør filmen til den mest sete danske film i biograferne efter årtusindeskiftet.

Foto: ZULU

SELVHENTER (Komedie)

Se trailer her.

SELVHENTER kan du se i Horsens og Herning. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

De to ret forskellige brødre, Emil og Magnus, rejser til Spanien for at hente liget af deres afdøde far, der har drukket sig ihjel. Magnus er i store økonomiske problemer og er kun taget med for at få fat i farens Rolex-ur, som han ved, er ret værdifuldt. I Spanien viser det sig, at transporten af liget til Danmark vil koste mere end 70.000 kroner, og så mange penge vil nærige Magnus ikke bruge på det. Så han overtaler Emil til, at de skal køre deres fars lig hjem skjult i en tagboks. Det bliver en hæsblæsende tur, for efter kort tid har de politiet i hælene. Undervejs opdager de to brødre nogle ubehagelige sandheder - og kommer tæt på hinanden.

Den danske komiker Magnus Millang har instrueret 'Selvhenter', som han også selv spiller hovedrollen i. Han har skrevet manuskriptet til filmen i selskab med sin bror Emil Millang, der også medvirker. De to brødre har selv mistet deres far til alkohol for nogle år siden, og har brugt de tragiske begivenheder som afsæt til filmen.

Magnus Millang er især kendt for sin karakter Jeppe K i tv-serien 'Danish Dynamite', men har også medvirket i Casper Christensen og Frank Hvams 'Dan Dream' samt Thomas Vinterbergs 'Kollektivet'.

Foto: ZULU

THE FLORIDA PROJECT (Drama)

Se trailer her.

THE FLORIDA PROJECT kan du se i Sønderborg og Aarhus. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

Orlando, Florida. I løbet af en sommer følger vi den seksårige pige Moonee (Brooklyn Prince) og hendes unge rebelske mor Halley (Bria Vinaite). De bor på et billigt motorvejsmotel, der hedder The Magic Castle, som ligger tæt på Disney World. Det er nogle ret barske omgivelser, men alligevel gør den kække Moonee, med sit sprudlende humør, hver dag til en ekstraordinær oplevelse. Motelpasseren Bobby (Willem Dafoe) prøver at holde styr på de frække unger og gemmer under sin hårde facade på et hjerte af guld. De lange eftermiddage bruges til ballade og eventyrlige ekspeditioner, når Moonee sammen med sit slæng frygtløst udforsker den helt unikke verden, de er havnet i. Men samtidig er hendes mor Halley i store problemer, og har stadig sværere ved at betale huslejen for sig selv og Moonee.

Filmen er instrueret af Sean Baker, der fik sit store gennembrud med 'Tangerine'. Willem Dafoe, kendt fra 'Platoon', 'Antichrist' og 'Spider-Man', blev nomineret til både en Golden Globe og en Oscar for sin præstation som Bobby.

Foto: ZULU

HOLIDAY (Thriller-Drama)

Se trailer her.

HOLIDAY kan du se i København og Herning. Se mere i programmet for ZULU Sommerbio.

Den unge danske pige Sascha er gangsteren Michaels elskerinde, og hun er taget på ferie med ham i Tyrkiet. Her bor de i en luksusvilla sammen med hans familie og venner, mens de nyder solen, maden på de gode restauranter og de vilde fester om natten. Men turen tager en katastrofal drejning, da Sascha møder hollænderen Thomas. Det får Michael til at se rødt, og han viser sin jaloux og brutale natur. Hvad skal Sascha stille op?

I hovedrollerne ses Victoria Carmen Sonne, der tidligere har medvirket i 'I blodet' og 'Vinterbrødre'

og Lai Yde, der er kendt fra tv-serien 'Bedrag' og danseshowet 'Vild med dans'. Filmen er skrevet og instrueret af svenske Isabella Eklöf, der er uddannet på Den Danske Filmskole, og også har skrevet manuskriptet til den ekstremt roste 'Grænse'.

'Holiday' vandt fire Bodil-priser ved uddelingen i 2019, bl.a. vandt den for 'Bedste film' og Victoria Carmens Sonne vandt for 'Bedste kvindelige hovedrolle' for sin præstation i filmen. I Berlingske Tidende fik filmen fem stjerner og Jeppe Krogsgaard Christensen skrev: '... fremragende og dybt foruroligende (film), der er alt andet end det, titlen lægger op til.'

Foto: ZULU