ZULU Comedy Festival turné i fire udvalgte byer

Oplev fem af Danmarks ubetinget dygtigste komikere, når de sammen drager på ZULU Comedy Festival turné.

Publikum vil blive beriget med nogle af landets bedste komikere: Mikkel Klint Thorius, Jonas Mogensen, Morten Wichmann, Natasha Brock og Kasper Gross. Sammen tager komikerne på turné med konceptet ZULU Comedy Festival – "De håndplukkede".Konceptet er simpelt: fem fremragende komikere leverer en formidabel aften i komikkens navn, når de indtager scenerne med knivskarpt materiale og 100% grinegaranti. Publikum kan se frem til shows, hvor hver af komikerne bidrager til en helstøbt oplevelse, der involverer forskellige hjørner af standup-genren, samt rammende og ikke mindst humoristiske betragtninger.

ZULU Comedy Festival – ”De håndplukkede” kan opleves 24. august på Paletten i Viborg (køb billetter), 30. august i Musikhuset Aarhus (køb billetter), 31. august i Spejlteltet Aalborg (køb billetter) og 3. september LIVE fra Bremen i København (køb billetter), som også sendes live på ZULU.