Date mig nøgen

Mor frygtede børns reaktion, da hun deltog i 'Date mig nøgen'

Lene Stokholm smed tøjet i 'Date mig nøgen', men det er ikke uden konsekvenser, mener hendes bror. Han frygter, folk tror, hun er billig.

- Jeg er på udkig efter en fyr, der har en god pik. En fyr, der har en god røv, et godt glimt i øjet og et rigtig sødt smil.

Det var den kontante udmelding fra Lene Stokholm, der i fjerde afsnit af 'Date mig nøgen' skulle vælge mellem fem nøgne mænd.

I programmet bliver der ikke lagt fingre imellem, når en række nøgne kvinder eller mænd stiller sig op for at blive bedømt og udvalgt til en date.

Lene Stokholm er på ingen måder blufærdig og har intet imod at vise sin krop frem.

Derfor var det også en rigtig god oplevelse at være med i programmet, fortæller hun.

- Jeg havde lyst til at gøre noget sindssygt i mit liv. Noget vildt og ekstremt. Det var vildt fedt at være med, siger hun.

Men hendes medvirken blev bestemt ikke modtaget godt hos familien hjemme i Esbjerg. Især hendes storebror Brian Stokholm havde sine betænkeligheder, da han fik nyheden til en familiesammenkomst. Her var programmet allerede optaget og tv-traileren lige på trapperne.

- Jeg blev først overrasket, da hun fortalte det. For hvorfor fanden skulle hun nu være med i sådan et program, tænkte jeg. Man finder jo ikke nødvendigvis en kæreste, bare fordi man er nøgen, siger han til TV 2.

Jeg vil ikke have, at folk tænker, hun er en billig pige, der bare vil vise sig frem

Brian Stokholm

Men efter at have sundet sig kunne han godt se, at det lige var et program for lillesøsteren. For det er typisk Lene Stokholm. Og det er heller ikke første gang, at hun er nøgen offentligt.

En billig pige

I 2016 var Lene Stokholm lige blevet single og skulle for første gang besøge festivalen Smukfest i Skanderborg. Her deltog hun i et nøgenløb og blev også kåret som 'årets Skanderbabe' af Ekstrabladet.

- Jeg tænkte bare: "Fuck det, nu skal jeg have det sjovt", fortæller Lene Stokholm om episoden.

Dengang fik Brian Stokholm 'stikpiller' fra omgangskredsen, og det er præcis det, han frygter vil ske igen.

- Jeg vil ikke have, at folk tænker, hun er en billig pige, der bare vil vise sig frem. Nogle i min omgangskreds lægger ikke skjul på, at de synes, det er at gå over stregen, siger Brian og tilføjer, at han er i gang med at forberede sig på, hvad han skal svare, hvis folk henvender sig med negative kommentarer.

Men selvom Lene Stokholm var spændt på, hvordan hendes storebror ville reagere, var der to, hun var decideret nervøs for at fortælle om programmet.

Nemlig hendes to børn på 11 og 12 år. Det var en samtale, hun skulle samle mod til, og derfor endte det også med, at det blev gjort lidt på bagkant. For en aften, da Lene Stokholm var ved at vise nogle venner traileren for programmet, kom datteren ind i stuen. Her så hun sin mor på tv sige "en god pik", klippet sammen med en masse nøgne kroppe.

- Hun kylede en håndbold lige i hovedet på mig og råbte, at "det kunne jeg godt have fortalt hende noget før", siger hun.

Programmet 'Date mig nøgen' er blevet en af TV 2 Zulus største seersucceser nogensinde. I datingprogrammet skal deltagerne udvælge, hvem han eller hun vil på date med, og deltagerne er - som titlen antyder - fuldstændig nøgne. Video: Rikke Museth Janniche

Bange for at blive mobbet

Datteren gav udtryk for, at hun var bange for at blive mobbet med det. Og det var heller ikke en positiv reaktion, sønnen kom med, da han fik det at vide.

- Han sagde, at det var mega flovt, og at han ikke ville være hjemme hos mig, fortæller Lene Stokholm.

Og selvom hendes børn ikke er så gamle, har hun måttet erfare, at de er svære at skærme for 'Date mig nøgen'.

Så snart traileren havde været i tv, fik hendes 11-årige datter nemlig en snap fra en ven, der spurgte, om hendes mor var med i 'Date mig nøgen'.

- Jeg havde ikke regnet med, at børn på den alder ville se programmet. Det blev jeg lidt chokeret over, fortæller Lene Stokholm.

Afstemning

Bør man tage hensyn til sine børn og sin familie, når man stiller op nøgen på tv?

Hun tog en snak med begge børnene, hvor hun forklarede, hvorfor hun var med, og understregede, at der ikke er noget i vejen med at være nøgen. For det er vigtigt for Lene Stokholm at vise sine børn, at man skal være tilfreds med det, man har.

- Man skal ikke være flov over, hvem man er, eller hvordan man ser ud, lyder det fra Lene Stokholm, der føler, at samtalen om hendes medvirken landede et godt sted. Og i dag har hun set programmerne på TV 2 PLAY sammen med sine børn.

- De siger, at de synes, jeg er den pæneste i programmet.

Alligevel er Brian Stokholm bekymret for børnene. Han frygter, at de vil få negative bemærkninger fra vennerne.

- De kan blive drillet med det, og det har de jo ikke behov for, siger han.

En engangsting

I programmet kommer Lene Stokholm på date med den seks år yngre Morten. Og selvom de havde en hyggelig date, der da også endte på et hotelværelse, så blev det aldrig til mere.

I slutningen af programmet siger Morten, at Lene Stokholm ikke helt er hans type, og det kom faktisk ikke bag på hende.

- Det lå lidt i kortene, at det var en engangsting. Det var pissehyggeligt, og vi havde det sjovt. Men jeg kunne også godt se, at vi var to forskellige steder i vores liv, siger Lene Stokholm og fortsætter:

- Men jeg havde da håbet på at finde den rette i programmet, siger hun.

Selvom det har krævet en masse at forklare til familien, og hun ikke fandt prinsen på den hvide hest, fortryder Lene Stokholm ikke, at hun var med i 'Date mig nøgen'.

Du kan se 'Date mig nøgen' hver mandag klokken 20.45 på TV 2 ZULU eller på TV 2 PLAY.