Perfekte Steder

Konkurrencebetingelser: Adventskonkurrence på Perfekte Steders Instagram

Deltag i konkurrencen på Perfekte Steders instagram og vind udvalgte outfits fra sæson 3 i december 2018.

Deltag i konkurrencen på Perfekte Steders instagram og vind udvalgte outfits fra sæson 3 i december 2018.

KONKURRENCEN

Deltag i konkurrencen på Perfekte Steders instagram profil og vær med i lodtrækningen om outfits fra seriens karakterer.

I opslaget, der hører sig til konkurrencen, skal du tagge en ven eller veninde i kommentarfeltet og skrive hvorfor netop I skal vinden dagens adventskonkurrence. Så deltager du i lodtrækningen om præmierne.

PRÆMIE

Vi udlodder i alt 5 forskellige outfits i fem forskellige konkurrencer på de fire adventssøndage i december 2018.

Præmien er tøj og accessories brugt til styling af karaktererne til Perfekte Steder Sæson 3. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Der findes 1 vinder i hver konkurrence. Hver vinder vinder dagens adventsgave samlet.

SÅDAN KONTAKTES VINDERNE

Vinderne bliver tagget i en kommentar på vedkommendes kommentar, hvor de vil blive bedt om at sende navn, e-mail og adresse til AKKM@tv2.dk

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med en bekræftelse inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder. 

OPLYSNINGER OM PERSONDATA

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og "tagger" dit navn samt kontakter dig fra Perfekte Steders Instagram profil. 

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Læs mere om hvordan TV 2 behandler din persondata her.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på Perfekte Steders instagram er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med instagram.

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen.

ANSVAR

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.