Zulu

Dating-program på tv tog overraskende drejning - kun kameramanden havde haft mistanken

ADVARSEL: Indholdet af sidste afsnit af 'ZULU swiper Europa' afsløres i denne artikel.

Niklas Rumohr og Nicoline Høj skulle i TV 2 ZULUs nye serie ’ZULU swiper Europa’ ud at jage kærligheden i Europa hen over sommeren.

Men der skete noget uforudset under optagelserne. Og nu leder ingen af dem længere efter en partner.

Det fortæller Nicoline Høj, da TV 2 snakker med hende.

- Altså vi er næsten lige kommet hjem, så jeg vil sige det sådan, at vi er rigtig glade for hinanden, og vi dater.

At de to skulle finde sammen lå dog langt fra i kortene. Faktisk syntes Nicoline, at Niklas var ret irriterende, første gang hun mødte ham.

- Da vi mødte hinanden ude på TV 2, så klikkede vi overhovedet ikke. Han forstod slet ikke min humor og sådan noget, så jeg tænkte faktisk: "Åh, det bliver en lang sommer", fortæller hun.

I programmet rejser Nicoline og Niklas ud i Europa for at få oplevelser – og måske finde en flirt – med datingappen Tinder. De to rejser blandt andet til storbyer som Berlin, Krakow, Wien og Budapest, og begge møder de et hav af nye mennesker.

Men selvom de to startede ud som fremmede, der egentlig ikke så noget i hinanden, så voksede noget frem indeni dem begge. Noget der gjorde, at de mange dates i de fremmede lande blev ligegyldige.

- Jeg tænkte første gang rigtig over det, da vi var i Verona. Det er jo en virkelig romantisk by, og jeg kunne mærke, at jeg egentlig meget hellere ville hænge ud med ham end at gå på dates, siger Nicoline Høj og fortsætter:

- Da kameramanden konfronterede mig og sagde: "Hvad er der med jer to?", så tror jeg, at jeg begyndte at tænke sådan mere over det.

Det første skridt mellem den 24-årige Nicoline og 26-årige Niklas blev også først taget lidt efter Verona. Nemlig i et supermarked i Luzern i Schweiz.

- Da vi gik ind i supermarkedet tog Niklas min hånd, og jeg tænkte, at det da var lidt mærkeligt, men jeg havde samtidig ikke noget imod det. Det var faktisk ret dejligt, griner Nicoline Høj.

Parret kom hjem fra deres europatur i slutningen af august, og siden da har de set hinanden næsten hver dag.

Hun er ikke i tvivl om, at det er programmet, der har fået de to til at få øjnene op for hinanden.

- Man er jo virkelig meget os to alene sammen på sådan en tur, og vi havde det jo åndsvagt sjovt, siger hun afsluttende.

Sidste program kan allerede nu ses på TV 2 PLAY - derudover bliver alle programmerne gensendt på TV 2 ZULU om mandagen klokken 22.25.