Kærester med landsholdet

Se listen: Her er de danske VM-spilleres kærester og koner

Nogle dater, og andre er gift og har børn. Få et overblik nederst i artiklen.

På tilskuerpladserne til Danmarks første VM-kamp i Rusland sidder hundreder af håbefulde danske fans - men de er ikke de eneste, der er spændte på landsholdsspillernes præstation.

For på rækkerne sidder også nogle til tider oversete kvinder. Nok spillernes største fans.

Nemlig deres kærester og koner.

Heriblandt er Theresa Kofoed, der er gift med angriberen Nicolai Jørgensen, og som også er en af de tre hovedpersoner i ZULUs nye program 'Kærester med landsholdet', som du kan se efter torsdagens landskamp mod Australien - eller allerede nu på TV 2 PLAY.

Hun fortæller, at det altid er fedt at se sin mand på banen. Hun har nu kendt ham i mere end fire år og har set et hav af kampe - senest i Feyenoord, hvor Nicolai Jørgensen har spillet siden sommeren sidste år.

- Jeg er så stolt af ham. Helt ærligt, så er det bare så skønt at se ham gøre noget, som han er virkelig god til, fortæller hun.

Men Theresa Kofoed fortæller også, at hverdagen med en fodboldstjerne ikke kun er lyserød.

På en almindelig uge arbejder Nicolai Jørgensen fra tidlig morgen til omkring 14-15 tiden. Han er oftest den første, der kommer til træning i Rotterdam, og den sidste, der går.

Theresa Kofoed ser altså sin mand de fleste aftener, men hun fortæller, at hun også tit befinder sig i situationer, hvor hun må undvære ham.

- Da jeg blev bachelor, var han der ikke, og sådan er det jo. Fodbolden kommer først, og det resulterer jo så i, at jeg næsten altid må gå til familiearrangementer alene, siger hun.

Hverdagen med en fodboldstjerne

Trine Bruun Knudsen har i ni år dannet par med forsvarsspilleren Jonas Knudsen. Hun fortæller, at det i starten var enormt nervepirrende at se sin kæreste spille.

Hun husker tydeligt, da han startede hos Esbjerg. Han var den yngste debutant nogensinde. Trine Bruun Knudsen kunne nogle gange blive helt hypnotiseret, når han løb på banen.

- Jeg var så fokuseret på, om han klarede det godt, at man næsten ikke skulle snakke til mig, siger hun.

Senere er kampene i højere grad blevet hverdag. Trine Bruun Knudsen har set mere end 200 kampe. Især alle hjemmebanekampene i Ipswich, hvor Jonas Knudsen nu spiller.

Faktisk kan hun helt glemme, at han er kendt.

Nogle gange vender folk sig. Andre gange stirrer de og småhvisker. Engang imellem kommer de over.

- Han er jo bare min mand og ikke en kendt person, siger hun og fortsætter:

- Men helt ærligt, så er folk bare så søde. Vi har aldrig oplevet, at han får negative kommentarer.

Mere interessant job

Sidder parret med nogle venner, falder snakken da også tit på Jonas Knudsen.

- Jeg arbejder jo ikke lige nu, og da jeg gjorde, var det som sygeplejerske, så snakken falder tit på hans job. Han har bare et job, som folk finder ret spændende, siger Trine Bruun Knudsen.

En af grundene til, at Trine Bruun Knudsen ikke arbejder lige nu, er ganske lykkelig.

Parret er nemlig netop blevet forældre til en lille pige. En fødsel, som Jonas Knudsen ikke kunne være med til, da han i øjeblikket er med til VM i Rusland.

Nedenfor kan du få overblik over landsholdsspillerne ved VM og deres kærester og koner.