Se listen: Her er de danske VM-spilleres kærester og koner

Nogle dater, og andre er gift og har børn. Få et overblik nederst i artiklen.

På tilskuerpladserne til Danmarks første VM-kamp i Rusland sidder hundreder af håbefulde danske fans - men de er ikke de eneste, der er spændte på landsholdsspillernes præstation.

For på rækkerne sidder også nogle til tider oversete kvinder. Nok spillernes største fans.

Nemlig deres kærester og koner.

Heriblandt er Theresa Kofoed, der er gift med angriberen Nicolai Jørgensen, og som også er en af de tre hovedpersoner i ZULUs nye program 'Kærester med landsholdet', som du kan se efter torsdagens landskamp mod Australien - eller allerede nu på TV 2 PLAY.

Hun fortæller, at det altid er fedt at se sin mand på banen. Hun har nu kendt ham i mere end fire år og har set et hav af kampe - senest i Feyenoord, hvor Nicolai Jørgensen har spillet siden sommeren sidste år.

- Jeg er så stolt af ham. Helt ærligt, så er det bare så skønt at se ham gøre noget, som han er virkelig god til, fortæller hun.

Men Theresa Kofoed fortæller også, at hverdagen med en fodboldstjerne ikke kun er lyserød.

På en almindelig uge arbejder Nicolai Jørgensen fra tidlig morgen til omkring 14-15 tiden. Han er oftest den første, der kommer til træning i Rotterdam, og den sidste, der går.

Theresa Kofoed ser altså sin mand de fleste aftener, men hun fortæller, at hun også tit befinder sig i situationer, hvor hun må undvære ham.

- Da jeg blev bachelor, var han der ikke, og sådan er det jo. Fodbolden kommer først, og det resulterer jo så i, at jeg næsten altid må gå til familiearrangementer alene, siger hun.

Hverdagen med en fodboldstjerne

Trine Bruun Knudsen har i ni år dannet par med forsvarsspilleren Jonas Knudsen. Hun fortæller, at det i starten var enormt nervepirrende at se sin kæreste spille.

Hun husker tydeligt, da han startede hos Esbjerg. Han var den yngste debutant nogensinde. Trine Bruun Knudsen kunne nogle gange blive helt hypnotiseret, når han løb på banen.

- Jeg var så fokuseret på, om han klarede det godt, at man næsten ikke skulle snakke til mig, siger hun.

Senere er kampene i højere grad blevet hverdag. Trine Bruun Knudsen har set mere end 200 kampe. Især alle hjemmebanekampene i Ipswich, hvor Jonas Knudsen nu spiller.

Faktisk kan hun helt glemme, at han er kendt.

Nogle gange vender folk sig. Andre gange stirrer de og småhvisker. Engang imellem kommer de over.

- Han er jo bare min mand og ikke en kendt person, siger hun og fortsætter:

- Men helt ærligt, så er folk bare så søde. Vi har aldrig oplevet, at han får negative kommentarer.

Mere interessant job

Sidder parret med nogle venner, falder snakken da også tit på Jonas Knudsen.

- Jeg arbejder jo ikke lige nu, og da jeg gjorde, var det som sygeplejerske, så snakken falder tit på hans job. Han har bare et job, som folk finder ret spændende, siger Trine Bruun Knudsen.

En af grundene til, at Trine Bruun Knudsen ikke arbejder lige nu, er ganske lykkelig.

Parret er nemlig netop blevet forældre til en lille pige. En fødsel, som Jonas Knudsen ikke kunne være med til, da han i øjeblikket er med til VM i Rusland.

Nedenfor kan du få overblik over landsholdsspillerne ved VM og deres kærester og koner.

Landsholdsspillernes kærester og koner

 1. Nicolai Jørgensen og Theresa Kofoed

  Theresa Kofoed er 25 år gammel og oprindeligt fra Herning i Jylland. Hun har dannet par med angriberen Nicolai Jørgensen i fire år, og de bor sammen i Rotterdam med deres hund Alfred.

  Parret blev gift i sommeren 2017 på hotellet D'Angleterre i København. De har netop købt en bolig sammen i København.

 2. Yussuf Poulsen og Maria Duus

  Maria Duus er kæreste med angriberen Yussuf Poulsen, og i 2016 flyttede hun sammen med ham i Leipzig i Tyskland, hvor han siden 2013 har spillet for RB Leipzig.

 3. Simon Kjær og Elina Gollert Kjær

  Elina Gollert Kjær er svensk og gift med forsvarsspilleren Simon Kjær. Sammen har de to drenge, og familien bor i Sevilla i Spanien, hvor Simon Kjær spiller for klubben Sevilla FC.

 4. Kasper Schmeichel og Stine Gyldenbrand Schmeichel

  Stine Gyldenbrand Schmeichel er gift med målmanden Kasper Schmeichel. Hun er uddannet jordemoder og 33 år gammel.

  - Jeg mødte Kasper, da han var 17 år. Vi mødte hinanden i 7-Eleven ved Nørreport Station. Det var den dag, jeg blev student, og jeg skulle fejre det. Vi faldt i snak, mens vi købte proviant. Bagefter tog vi samme sted hen og snakkede hele aftenen. Til slut slukkede de lyset på klubben, men vi sad bare i vores egen lille boble. Vi gik en lang tur hjem langs søerne og videre hjem til Kasper. Det var rent fyrværkeri, har hun fortalt til Alt For Damerne.

 5. Jonas Knudsen og Trine Bruun Knudsen

  26-årige Trine Bruun Knudsen er fra Harboøre i Vestjylland og gift med den 25-årige forsvarsspiller Jonas Knudsen. Parret bor i Ipswich i England, hvor Jonas Knudsen spiller.

  Trine Knudsen er uddannet sygeplejerske, og parret mødte hinanden, fordi begges forældre havde en ferielejlighed i Spanien i det samme kompleks. De mødte hinanden, da de kun var 16 og 17 år gamle, og har været kærester de seneste ni år.

  Parret har netop fået deres første barn.

 6. Christian Eriksen og Sabrina Kvist Jensen

  Sabrina Kvist Jensen danner par med midtbanespilleren Christian Eriksen.

  Til daglig bor de sammen i i kvarteret Hampstead i London, hvor Christian Eriksen spiller for Tottenham Hotspur F.C. De kommer begge oprindeligt fra Fyn.

  Parret er netop blevet forældre til deres første barn.

 7. Jannik Vestergaard og Pernille Vennike

  Pernille Vennike danner par med den 25-årige forsvarsspiller Jannik Vestergaard. Til daglig spiller han for klubben Borussia Mönchengladbach i Tyskland. Hun har tidligere læst på Copenhagen Business School.

  De to har været kærester i over fem år.

 8. Andreas Christensen og Katrine Friis

  Katrine Friis danner par med den 22-årige forsvarsspiller Andreas Christensen, og de bor sammen i London, hvor han spiller for den engelske klub Chelsea F.C.

  Parret har været sammen i omtrent halvandet år.

 9. Henrik Dalsgaard og Lise Grove Dalsgaard

  Lise Grove Dalsgaard danner par med forsvarsspilleren Henrik Dalsgaard. Sammen har de et barn og bor i England, hvor Henrik Dalsgaard spiller for Brentford F.C.

 10. William Kvist og Christine Vitved Kvist

  32-årige Christine Vitved Kvist er gift med midtbanespilleren William Vitved Kvist. Hun er selvstændig kommunikationskonsulent, og parret bor med deres søn i København, hvor William Kvist spiller for FCK.

  – Jeg mødte William for 11 år siden til en julefrokost på en all-you-can-eat-restaurant. Meget romantisk... William skulle træne dagen efter, så han tog tidligt hjem, men vi snakkede indtil da. Jeg røg cigaretter, selvom han hadede cigaretter. Jeg var 19 år, og han var 20. Faktisk har mange af de fodboldpiger, vi kender, kendt deres mænd i mange år. Mange af dem var ungdomskærester ligesom os, har hun sagt til Alt For Damerne.

 11. Thomas Delaney og Michelle Lindemann Jensen

  Michelle Lindemann Jensen er kærester med midtbanespilleren Thomas Delaney. Hun er datter af den tidligere Brøndby-træner Henrik Jensen samt søster til fodboldspilleren Mike Jensen.

  Thomas Delaney og Michelle Lindemann Jensen har dannet par i mere end fem år.

 12. Pione Sisto og Isabella Marie Andreasen

  Isabella Marie Andreasen er kæreste med angriberen Pione Sisto, og de har dannet par i godt tre år.

 13. Martin Braithwaite og Anne-Laure Louis

  Anne-Laure Louis er franskmand og gift med angriberen Martin Braithwaite. Sammen har de tre børn, og hun arbejder til daglig som journalist og designer.

 14. Frederik Rønnow og Sarah Nielsen

  Sarah Nielsen er kærester med målmanden Frederik Rønnow. De har været sammen i otte år, og hun er oprindeligt fra Lund. Frederik Rønnow spiller for superligaklubben Brøndby IF, men har netop underskrevet en kontrakt med den tyske klub Eintracht Frankfurt.

 15. Lasse Schøne og Marije Schøne

  Marije Schøne er gift med midtbanespilleren Lasse Schøne. De blev gift i sommeren 2015. 

 16. Jonas Lössl og Camilla Lössl

  Camilla Lössl er gift med målmanden Jonas Lössl. Hun er oprindeligt fra Ringsted, og parret blev gift i sommeren 2015. Sammen har de en dreng og en pige.

 17. Lukas Lerager og Michelle Lassen

  Michelle Lassen er kæreste med midtbanespilleren Lukas Lerager. De bor sammen i Bordeaux, hvor han spiller for det franske hold FC Girondins de Bordeaux.

  De to har dannet par i over tre år.

 18. Jens Stryger Larsen

  Civilstatus ukendt.

 19. Mathias ‘Zanka’ Jørgensen

  Civilstatus ukendt.

 20. Andreas Cornelius

  Civilstatus ukendt.

 21. Michael Krohn-Dehli

  Civilstatus ukendt.

 22. Kasper Dolberg

  Civilstatus ukendt.

 23. Viktor Fischer

  Civilstatus ukendt.