Spillesteder til ZULU Comedy Festival 2020

Se og læs om alle spillestederne, som byder dig indenfor til ZULU Comedy Festival 2020.

SPILLESTEDER ZULU COMEDY FESTIVAL 2020

Nyropsgade 39-41, 1602 København V

I februar 2010 ĂĄbnede Bremen Teater dørene op for en scene med ønsket om at skabe et teater i København, der er et attraktivt alternativ til traditionelle teatre og spillesteder. Bremen Teater i København hed oprindeligt Merkur Teatret og fungerede som sengekantsbiograf for det pænere københavnske borgerskab. 

Læs mere om Bremen Teater her.

Foto: TV 2

Vesterbrogade 45, 1620 København V

Warberg Comedy Club er en lille intim comedyclub pĂĄ Vesterbro i København. Konceptet pĂĄ Warberg Comedy Club er skĂĄret helt ind til benet, og der er hverken bar eller toiletter i  clubben, men en unik atmosfære, hvor publikum er helt tæt pĂĄ den optrædende. 

Læs mere om Warberg Comedy Club her.

Foto: TV 2

Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K

Hotel Cecil er et københavnsk spillested beliggende i en sidegade til Strøget og direkte nabo til den imponerende Helligåndskirken, ligesom Gråbrødretorv kun er et stenkast væk. Fra januar 2018 har folkene bag Bremen Teater overtaget lejemålet og driver nu Hotel Cecil i disse eksklusive og historieprægede lokaler.

Læs mere om Hotel Cecil her.

Foto: TV 2

Islands Brygge 18, 2300 København

Kulturhuset Islands Brygge har, siden det stod færdigbygget i 2002, været et samlingssted for voksne, børn, unge og ældre, bryggeboere, amarkaner, københavnere og alle andre. 

Læs mere her.

Foto: TV 2

Ravnsborggade 3, 2200 København

Nørrebro Teater er Danmarks største morskabsteater med plads til 620 publikummer. Det ligger i Ravnsborggade på Nørrebro, hvor det har ligget siden åbningen den 26. december 1886.

Dengang var Nørrebro en helt ny bydel, der mest bestod af mose og marker. I dag er området som en sydende og kulørt heksekedel – den perfekte beliggenhed for et moderne teater, der præsenterer begavet morskab for alle til alle tider.

Nørrebro Teaters repertoire består af underholdende og meningsfulde teater- og musikforestillinger, der forholder sig til nutiden og ikke er bange for at lade humoren stå på skuldrene af alvoren. Siden 2015 har Mette Wolf siddet på teatrets direktørpost.

Foto: Nørrebro Teater

Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse

Foto: TV 2

Valkendorfsgade 22, 1151 København

Citizen er en cocktailbar, du finder i hjertet af København. Her er lækre, eksotiske og udforskende cocktails samt sjældne fadøl kombineret med gode grin, når der er Open Mic med standup. En hyggelig og uformel stemning med fokus på god smag og hygge.

Foto: Citizen

Jenagade 22, 2300 København S

Foto: NEP