ZULU Comedy Festival

Spillesteder til ZULU Comedy Festival 2019

ZULU Comedy Festival 2019 spillesteder TV 2 ZULU

Se og læs om alle spillestederne, som byder dig indenfor til ZULU Comedy Festival 2019.

SPILLESTEDER ZULU COMEDY FESTIVAL 2019

Bremen

Nyropsgade 39-41, 1602 København V

I februar 2010 åbnede Bremen Teater dørene op for en scene med ønsket om at skabe et teater i København, der er et attraktivt alternativ til traditionelle teatre og spillesteder. Bremen Teater i København hed oprindeligt Merkur Teatret og fungerede som sengekantsbiograf for det pænere københavnske borgerskab. 

Læs mere om Bremen Teater her.

Foto: TV 2

Comedy Zoo

Kompagnistræde 19, 1208 København K

Comedy Zoo i København er en af Danmarks førende comedyclubber. Det er her, de store stand-up komikere har trådt deres barnesko, og her møder du dem alle – fra helt nye upcoming talenter til landets største og mest veletablerede navne.

Læs mere om Comedy Zoo her.

Foto: TV 2

Huset-KBH

 Rådhusstræde 13, 1466 København K

Huset-KBH har 5 scener fordelt på forskellige etager. Huset har siden 2009 fungeret som centrum for ZULU Comedy Festival med op til 75 shows på 9 dage. Huset-KBH er et af Danmarks ældste kulturhuse og har ligget i Magstræde i København siden 1970, hvor det blev besat af en gruppe hippier og kunstnere.

Læs mere om Huset-KBH her.

Foto: TV 2

Lygten Station

Lygten 2, 2400 København NV

Lygten Station er et spillested på Nørrebro, København. Lygten Station har præsenteret comedy gennem adskillige år, hvor impro bl.a. har fyldt en del i programmet de sidste par år. Lygten Station består af en hovedscene med plads til 80 personer og en mindre intimscene med op til 30 personer.

Læs mere om Lygten Station her.

Foto: TV 2

Teater Play

Strandlodsvej 7, 2300 KBH S

Teater Play er et spillested på Amager der har fungeret siden 2004. Play har en meget anvendt comedyscene med ugentlige Open Mics og en Comedy Club. Play er en veletableret comedyscene for nye talenter, erfarne komikere der afprøver nyt materiale og koncepter samt en generel legeplads for alt inden for comedy og teater.

Læs mere om Teater Play her.

Foto: TV 2

Warberg Comedy Club

Vesterbrogade 45, 1620 København V

Warberg Comedy Club er en lille intim comedyclub på Vesterbro i København. Konceptet på Warberg Comedy Club er skåret helt ind til benet, og der er hverken bar eller toiletter i  clubben, men en unik atmosfære, hvor publikum er helt tæt på den optrædende. 

Læs mere om Warberg Comedy Club her.

Foto: TV 2

Hotel Cecil

Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K

Hotel Cecil er Københavns nye spillested beliggende i en sidegade til Strøget og direkte nabo til den imponerende Helligåndskirken, ligesom Gråbrødretorv kun er et stenkast væk. Fra januar 2018 har folkene bag Bremen Teater overtaget lejemålet og driver nu Hotel Cecil i disse eksklusive og historieprægede lokaler.

Læs mere om Hotel Cecil her.

Foto: TV 2

Musikhuset Aarhus

Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

Musikhuset Aarhus er Nordens største musikhus. Musikhuset har seks sale, ni scener og 35.000 m². Hvert år afholdes ca. 1500 arrangementer indenfor koncerter, dans, teater, musicals, klassisk musik, opera og comedy.

Læs mere om Musikhuset Aarhus her.

Foto: TV 2

Alberts Bar

Store Torv 3, 8000 Århus C

Cocktailbaren Alberts i Aarhus ligger under Store Torv i en gammel munkekælder fra omkring 1300-tallet. Kælderen har i mange år gået under navnet Thorups Kælder, men hedder i dag Alberts opkaldt efter selv samme person, nemlig Albert Thorup. I Alberts bar kan du få lækre cocktails og specialøl.

Læs mere om Alberts Bar her.

Foto: TV 2

Svalegangen

Rosenkrantzgade 21, 8000 Århus C

Teatret Svalegangen er et teater i Aarhus midtby med 3 scener. Svalegangen tilbyder relevante og aktuelle teaterforestillinger, men har ligeledes også en spirrende comedyscene, der har været en del af ZULU Comedy festival de sidste par år. 

Læs mere om Svalegangen her

Foto: TV 2

ICC Theatre

Frederiksholms Kanal 2, 1220 København K

ICC Theatre består af 4 elementer: Et træningscenter, en impro venue, en kommercielt orienteret afdeling og én af europas største impro events.

Læs mere om ICC Theatre her.

Foto: TV 2

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18, 2300 København

Kulturhuset Islands Brygge har, siden det stod færdigbygget i 2002, været et samlingssted for voksne, børn, unge og ældre, bryggeboere, amarkaner, københavnere og alle andre. 

Læs mere her.

Foto: TV 2

Christiania Comedy Club

Christianias Jazzklub

Christiania Comedy Club har eksisteret siden 2013 og har hjemme på Christianias Jazzklub, der ligger under spillestedet Operaen.

Læs mere her.

Foto: TV 2