Mick Øgendahl skal være vært for ZULU Comedy Galla

For første gang nogensinde påtager Mick Øgendahl sig værtsrollen til awardshowet ZULU Comedy Galla.

Når ZULU Comedy Festival i slutningen af august skydes i gang med ZULU Comedy Galla awardshowet, bliver det med en af komikkens rigtig store gutter bag roret.

Mick Øgendahl har nemlig netop afsløret, at han skal være vært for gallaen i 2018. En tjans, som Nikolaj Lie Kaas 'stjal' fra ham sidste år efter et hedt kys med Ghita Nørby.

Mick Øgendahls blå bog

  • Mick Øgendahl er 45 år gammel og startede sin karriere som komiker i 1993.
  • Mick Øgendahl har tidligere vundet prisen som årets komiker ved ZULU Comedy Galla og er senest kendt for komedieserien 'Tomgang', sit show 'Fest' og for at spille med i filmen 'Alle for tre'.
  • Han er opvokset på Falster og er 169 centimeter høj. Begge dele har han aktivt brugt i sine comedyshows.

Men nu er det altså for første gang Mick Øgendahls tur til at prøve kræfter med jobbet - noget, han ikke tager let på.

- Jeg er tidligere blevet spurgt, om jeg ville være vært, men jeg har ikke haft tid på grund af andre store projekter. Jeg vil gerne være meget med indover, for hvis jeg skal gøre det, så skal det gøres ordentligt, siger skuespiller og komiker Mick Øgendahl, der skal stå i spidsen for ZULU Comedy Galla, når showet bliver afholdt den 30. august i år.

10 år med comedy

Selv er den garvede komiker stolt over at være en så central del af showet. For ham giver både festivalen og showet noget vigtigt til branchen.

- Da festivalen startede for 10 år siden, var comedybranchen lidt uden for på den danske underholdningsscene. Der var jo både Reumert, Robert og Bodil, men det var først med gallaen, at komikere fik et sted, hvor de kunne få et skulderklap, og folk kunne sige: "Godt arbejde, du har kæmpet hårdt", siger Mick Øgendahl.

I år har ZULU Comedy Festival 10 års jubilæum. Festivalen varer 11 dage, og flere end 70 komikere laver shows i København, Aarhus og på TV 2 ZULU.

Køb billetter til ZULU Comedy Galla her.

Showet bliver optaget den 30. august og sendt på TV 2 ZULU den 9. september.