Mor og datter oversvømmet med henvendelser fra mænd efter TV 2-program

Katerina Pitzner og datteren Elvira Pitzner har hver især haft nogle skønne måneder på kærlighedsfronten.

Da astrologen for et par måneder siden sagde til Katerina Pitzner, at hun ville blive hovedkulds forelsket, svarede den garvede diamanthandler, at det havde hun overhovedet ikke tid til.

Men så åbnede en mand døren til hendes kontor, og her var der ikke nogen vej tilbage.

Det fortæller den 47-årige mor til fire, der lige nu er aktuel i programmet 'Diamantfamilien' på TV 2 ZULU.

Men inden hun nåede hen til den dag på kontoret, havde hendes indbakke på Facebook ellers fået markant flere besøg end normalt.

- Efter det afsnit af programmet, hvor jeg trykker lidt på en muskuløs mands krop, så har jeg simpelthen fået så mange henvendelser fra muskuløse mænd, der inviterer mig på date, griner Katerina Pitzner.

- De tror nok, at jeg er til den slags, så mange sender mig billeder af deres overkrop eller overarme, men det er heldigvis ikke over grænsen. Det er faktisk bare rigtig sødt, høfligt og lødigt.

Katerina Pitzner blev uddannet gemmolog (ekspert i ædelstene, red.) og diamantgraderer for mere end 20 år siden, og siden da har hun placeret sine høje hæle på de 30 diamantbørser, der findes i verden, mange hundrede gange. Hun har sit eget firma, og hendes job går kort fortalt ud på at købe diamanter til kræsne kunder, både til smykke- og investeringsformål.

Katerina Pitzners blå bog ny

Katerina Pitzner er 47 år, mor til fire og nu i et forhold.

Børnene er Thalia på 24, Elvira på 20, Hector på 16 og Ophelia på 15.

Hun bor nord for København med udsigt over Øresund og har hundene Bentley og Houdini, der er blandinger af labrador og shar pei.

Hun blev uddannet gemmolog & diamantgraderer for mere end 20 år siden, og siden da har hun placeret sine høje hæle på de 30 diamantbørser, der findes i verden, mange hundrede gange.

Hun har sit eget firma, og hendes job går kort fortalt ud på at købe diamanter til kræsne kunder, både til smykke- og investeringsformål.

Men Katerina har ikke takket ja til nogle af de mange friske tilbud på Facebook. Det var derimod igennem hendes diamantvirke, at astrologens forudsigelse gik i opfyldelse.

- Da han trådte ind af døren til mit kontor, var jeg solgt. Der var simpelthen ikke noget at gøre. Jeg prøvede jo at holde mig til sagen, og vi var jo begge to meget professionelle, men heldigvis havde han haft det ligesom mig under hele mødet, siger Katerina Pitzner.

Tæppet var virkelig blevet revet væk under mig

Katerina Pitzner, diamanthandler

Det fandt hun ud af, da hun en time efter mødet fik en mail fra manden.

- Han skrev, at han måtte indrømme, at han havde været lidt rundt på gulvet, og at han meget gerne ville se mig under nogle andre omstændigheder, hvis jeg kunne have lyst til det.

Og det havde hun. For hun var præcis samme sted som ham.

- Tæppet var virkelig blevet revet væk under mig, griner Katerina Pitzner.

De to har nu været kærester i et par måneder.

Scoret den muskuløse mand fra programmet

Det er ikke kun Katerina Pitzner, der har mødt en mand. Datteren Elvira Pitzner har også været heldig i kærlighedens arena.

Hun har nemlig scoret de to kvinders personlige træner - netop den muskuløse mand, som Katerina Pitzner står og prikker på brystmusklerne i programmet.

Men for den lyshårede Elvira på 20 år, har det heller ikke været fordi, hun har manglet interesserede bejlere i indbakken.

- Hun får jo altid mange beskeder, siger Katerina Pitzner.

Elvira Pitzner er blandt andet kendt fra TV 2 ZULUs program 'Pigerne' og har derudover knap 100.000 følgere på Instagram.

- Men, ligesom med mig, er det altså ikke her, at hun har mødt sin nye kæreste.

'Diamantfamilien' kan ses på TV 2 PLAY eller mandag klokken 21.