Zulu

ZULU Awards 2018 bliver til en festival

TV 2 ZULU giver dig en sommerdag om vinteren, når Royal Arena i København bliver lavet om til en indendørs festivalplads d. 31. januar 2018.

Husker du 'ZULU Awards 2017' - et cruise ombord på Oslobåden med masser af god musik, glade vindere og en veloplagt kaptajn?

'ZULU Awards 2018' bliver lige så vildt og vanvittigt, for i år har TV 2 ZULU besluttet at give dig det, du trænger allermest til om vinteren, nemlig en dejlig varm sommerdag på en indendørs festival med musik, underholdning, glade mennesker og god stemning - lige som du kender det fra alle sommerens musikfestivaler.

'ZULU Awards Festival ’18' bliver en fest for alle, og vi skal også dele de eftertragtende statuetter ud og hylde de kunstnere, der i 2017 gav os alle sammen nogle af de største oplevelser inden for hver deres felt. 

ZULU synes, det er ærgerligt at vi skal gå og bøvle med vinterdepression og kulde, så i år vil vi gerne give folk det, som vi og de savner allermest i den mørke vintertid - nemlig en perfekt dansk sommerdag!

ZULU elsker festivaler og synes, de er noget af det, der gør sommeren til den fedeste årstid af alle, så hvorfor ikke tage shorts på, købe fadøl og fyre den af med os til fest, musik, awards og ølbowling sådan en kold januardag i Royal Arena til 'ZULU Awards Festival ’18',

Hvem vinder en 'ZULU Award'?

'ZULU Awards' er den eneste demokratiske prisuddeling, hvor det ene og alene er dig, der er med til at bestemme, hvem der fortjener at vinde en af de eftertragtede statuetter.

De nominerede offentliggøres 16. januar, og du kan herefter afgive din stemme her på ZULU.dk.