Zulu

SEX-SNAK: Half night stands og sex for sjov

Hvordan står det egentlig til med sex og dating i Danmark? Er vi gode til det? Skal vi tale om det?

Hvad er et half night stand? Hvad fortæller piger til hinanden om sex? Hvad er din vildeste sexhistorie?

ZULUs sexperter forklarer

Vi bad to gamle kendinge, Daniel Hoff og Caroline Neumann fra ZULUs Tinder Takeover, om at forholde sig til sex og dating i Danmmark, men også nogle af de nyere sexudtryk, som er opstået i de seneste par år.

Se videoen herunder for en definition på et såkaldt 'half night stand'. Og nej, det betyder ikke afbrudt samleje.

SEX-SNAK: Caroline Neumann fra ZULUs Tinder Takeover forklarer hvad et half night stand er. Video: Lasse Olesen

Sexede anekdoter?

Pinlige sexhistorier er en del af ethvert godt selskab, og der har Daniel Hoff - kendt fra HoffeTV på især YouTube - især én anekdote, som  topper de fleste. Godt nok er anekdoten ikke er Daniels egen, men den alligevel bør ses herunder.

Daniel Hoff - kendt fra HoffeTV på især YouTube - fortæller om 'Lorte-Lotte', som (måske) lavede det første half night stand i verdenshistorien! Video: Lasse Olesen

Men hvor mange slibrige detaljer kommer egentlig på bordet, når piger sidder og har søndagssbrunch og diskuterer sex-historier? Og hvad med drenge? Fortæller de ligeså meget til hinanden, som pigerne gør? Se hvad Daniel og Caroline siger herunder.

SEX-SNAK: Hvor mange slibrige detaljer fortæller henholdsvis piger og drenge til hinanden, når de taler om sex?

Sluts og fuckbois

Ordene 'slut' og 'fuckboi' er efterhånden blevet ret almindelige, og handler ofte om, hvor mange personer, en såkaldt 'slut' eller en 'fuckboi' har været sammen med seksuelt. Altså, om vedkommende er billig. 

Men Daniel og Caroline er ikke i tvivl, når det angår antallet af sexpartnere - og hvor mange man skal have været sammen med, for at blive set på som en 'slut'. Se deres svar herunder.

SEX-SNAK: Hvor mange skal man have haft sex med for at blive set på som billig?

Daniel er dog lidt i tvivl om, hvad præcis udtrykket 'fuckboi' dækker over. For er det ikke bare et nyt ord for 'charlatan'? Ikke ifølge Caroline, som lige giver Daniel en hurtig guide.

SEX-SNAK: Daniel fra HoffeTV er i tvivl om, hvad udtrykket 'fuckboi' dækker over. Caroline giver derfor Daniel en hurtig guide.