ZULU Comedy Festival

ÅRETS KOMIKER: VINDEREN ER FUNDET

Torsdag aften blev ZULU Comedy Galla optaget i Operaen, og årets vindere af priserne som Årets Komiker og Årets Talent er hermed fundet.

ZULU Comedy Galla blev optaget på en dejlig torsdag aften i Operaens prægtige omgivelser, og det kastede to store priser af sig: Årets Komiker og Årets Talent.

Scroll ned for at se se vinderne!

...

...

...

...

Du skal længere ned...

...

...

...

...

...

...

...

Vinderne af de to priser, kan du se her:

ÅRETS KOMIKER

Vinderen af Årets Komiker 2017 er Rasmus Bruun og Frederik Cilius.

Duoen har vundet for radioprogrammet ”Den Korte Radioavis” på Radio 24Syv, med seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktør Rasmus Bruun som de primære figurer.

”Den Korte Radioavis” har efter rigtig mange danskeres opfattelse status som den sjoveste og mest bidende danske mediesatire, der findes lige nu. Og med god grund!

”Kirsten Birgit er et sandhedsvidne. Hun er sådan en, der siger det, man ikke må sige,” fortæller Frederik Cilius om den standhaftige kvindelige journalist, som han spiller fem gange om ugen direkte på Radio24Syv.

Modspillet til Kirsten Birgits mange meninger fås i Rasmus Bruun, der spiller en über-politisk korrekt medjournalist. De ægte guldkorn findes også ofte i den improviserede ping-pong mellem de to værter, der kæmper om at få den anden part til at ”breake” og grine.

”Den Korte Radioavis” var i år nomineret sammen med Mick Øgendahl, Linda P. og Rune Klan.

ÅRETS TALENT

Jacob Taarnhøj vandt Talentprisen, og kan nyde godt af de 100.000 kroner i præmie som følger med prisen.

Taarnhøj blev nummer to ved Danish Open 2013 og optrådte som et af “de nye håb” ved årets ZULU Comedy Galla, også i 2013.

Mikkel Klint Thorius, Frederik Rosgaard og Kasper Gross var de tre andre talentfulde komikere, der kæmpede om den eftertragtede pris, men det er altså Jacob Taarnhøj, der nu kan kalde sig Årets Talent 2017.