. ZULU

Se og læs om alle komikere, der optræder til ZULU Comedy Festival 2017!

Komikere

ZULU Comedy Festival 2017

Al Pitcher

Al Pitcher.

Al Pitcher

Al Pitcher began his career in stand-up in London in 1999. The same year he went to the finals of humor competition So You Think You're Funny and repeated the feat two years later in both the BBC New Competition Act and the Daily Telegraph Open Mic Competition. Since then, he has performed on most comedy festivals in English-speaking countries, and won several awards such as Best Show 2009 at the Leicester Comedy Festival, Director's Pick in 2009 at Newcastle Comedy Festival and the Peoples Choice Award 2009 by Time Out Sydney. In 2011 he was awarded the Award of Best male comedian.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Alex Thelander

Alex Thelander.

Alex Thelander

Alex Thelander er en talentfuld upcoming stand-up komiker, der trods sin unge alder allerede har mange års erfaring. Hans stil er en blanding af hverdagsobservationer kombineret med holdninger til samfundet omkring ham.
Hans levering er underspillet og charmerende, men det står hurtigt klart, at han tænker i mere obskure og syrede baner end de fleste. Kort sagt: klassisk comedy kombineret med syret samfundssatire.
I 2013 vandt han DM i stand-up og i 2015 optog han sin første halvtimes comedy special, der blev solgt til TV og udgivet til download.

Foto: ZULU

Alt på et Bræt

Alt på et bræt.

Alt på et Bræt

Alt På Et Bræt er etableret februar 1989 i Århus.
'APET' er en af Danmarks mest rutinerede improgrupper, og leverer dybt professionelle show med dygtige skuespillere, der kaster sig ud improviserede scener og i fællesskab etablerer historier og karakterer, der til slut går op i en højere enhed.
Alt på et Bræt har tidligere vundet DM i impro comedy.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Anders & Anders

.

Anders & Anders

Anders & Anders, aka Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, har været makkere i mange år. I mange år var de mest kendt for De Sorte Spejdere, men nu laver de en podcast sammen, med stor succes.

Foto: .

Anders Andresen

Anders Andresen.

Anders Andresen

Anders er tryllekunstner og blander trylleriet med og comedy.
Han er hverken født på Hogwarts, blandt magiske dværge, eller har overnaturlige evner. Til gengæld har han brugt usandsynligt mange timer på at øve sig og få trylleriet til at se legende let ud.
Forvent ikke en glimmerkasser, kaniner og tryllestave. Alt det crap har han smidt ud. Forvent i stedet at få en grineren og magisk oplevelse!

Foto: ZULU / Pipeline Production

Anders Grau

Anders Grau.

Anders Grau

Danmark blev præsenteret for en helt ny stand-up stjerne, da Anders Grau første gang optrådte ved Zulu Comedy Galla i 2012. Hans helt unikke stil beriger stand-up genren ved både at være nytænkende, mens den samtidig indeholder en stemning, der leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. Anders Graus stil kan beskrives som lette historier, der på trods af sit udgangspunkt i dagligdagen, oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Anders Grau fik i 2013 tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedyscenen.

 

Foto: ZULU / Pipeline Production

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre

Comedy og trylleri, som du aldrig har set det før!
I Anders Lilleøres magiske univers er der ingen høje hatte, ingen duer i ærmerne og den alt for store smoking er skiftet ud med en T-shirt og et par jeans.
Trylleriets historie går langt tilbage, men målet har altid været det samme:
At skabe forundring, forbløffelse og at underholde sit publikum med mystik og magi.
I showet river han dig rundt i manegen og prøver at finde ud af hvordan trylleri bør se ud i 2017.
Anders er en af sin generations mest lovende talenter. Han har været på tourné med Rune Klan, og optrådt i både ind- og udland.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Anders Nielsen

Anders Nielsen.

Anders Nielsen

Anders Nielsen er komikeren med det suverænt kedeligste navn. Han er 31 år, uddannet tømrer og har lavet stand-up i 5 år. Han var opvarmer på Anders Fjelsteds seneste show "Lige ved og voksen" og i 2015 kom han helt til finalen i DM i stand-up! Anders Nielsens jokes bevæger sig sjældent under bæltestedet, men tager oftest udgangspunkt i sjove hverdagsobservationer tilsat undren, sarkasme og bedrevidenhed.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Anders & Rasmus

.

Anders & Rasmus

Impro-podcasten ‘Anders & Rasmus Erobrer Filmbranchen’ følger to unge filmskaberes forsøg på at få foden indenfor i den danske filmstjernehimmel. Hvert afsnit har den dynamiske duo et nyt manuskript med under armen og en mødeaftale med én af filmbranchens vigtigste personer.
 

Foto: .

Anders Stjernholm

Anders Stjernholm.

Anders Stjernholm

En komiker, der er hoppet ud i mange retninger. Senest har han udgivet en bog om religion og han er fortsat aktiv i politik som folketingskandidat for Alternativet.
Man han kan stadig sige sjove ting.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg.

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er sjov, rigtig sjov. Så sjov at hun sidste år fik Zulu Comedy Gallas Talentpris - så det er ret sjovt. Når hun ikke er sjov på scenen, er hun sjov i dit TV med bl.a. Comedy Fight Club, Nørgaards Netfix eller i podcasten Voksenvenner.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Audrey Castaneda

Audrey Castaneda.

Audrey Castaneda

Stand up komikeren Audrey Castañeda, har fået selv mænd til at sidde med tårer I øjnene af grin. Audrey blev for alvor kendt som pigen der slog igennem på bagsiden af Urban, hvor hun i 3 1/2 år gav danskerne via sine klummer et godt grin eller noget at tænke over i hverdagen.

Foto: ZULU / Pipeline Production

BLANK

BLANK.

BLANK

Need to know:
BLANK er en impro-comedy-gruppe på fem personer, der optræder med både short form og long form impro comedy. Vi har tidligere varmet op for 'Alt på Et Bræt' og 'Specialklassen', og vi deltager i DM i impro comedy 2017 under Improv Comedy United.

Nice to know:
Halvdelen af os kan ikke lide radiser. Vi siger ikke hvilken.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Brian Lykke

Brian Lykke

Brian Lykke er kendt for at bruge sin kæmpe spændvidde til at levere et afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suverænt show, hvor komik, hans talent for at spotte karaktertræk og egne hverdagsoplevelser er i centrum. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum. Han kendes fra sine exceptionelt sjove karakterer, som han på morsomste vis har spillet i bl.a. sketch-showet ”Live fra Bremen” på TV2 samt i ”Krysters Kartel” på DR2.

Foto: ZULU / Pipeline Production

Brian Mørk

.

Brian Mørk

Identisk med sit efternavn, har Brian Mørk en sort satirisk tilgang til livet. Han er oftest selv genstand for sin barske, men befriende humor – og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring.
Som stand-up-komiker er Mørk kendt for sin cool og tilbagelænede stil. Han har desuden skrevet materiale til så forskellige genrer som børne-tv, historierne om flodhesten Dolph og Zulu Awards. I 2010 præsenterede Brian Mørk sit første one-man show “MØRK”, der bød på skarp, men velklædt satire i koncentreret storform.

Foto: .

Brian Nygaard

.

Brian Nygaard

Brian debuterede i De Nyeste Nye 2014 med en anden plads og har siden optrådt en del på open mics,og er i år repræsenteret ved udenfor pædagogisk rækkevidde part 3,og var med i part 1 og 2 med udsolgte shows ved festivalen..
Hans humor er lavet udfra hans egen hårde fortid og hans nuværende liv som alene far og livet der ikke altid er nemt når man ikke har lært det.
Hans jokes bevæger sig på kanten af foragrelse og skaber den der "Det sagde du ikke latter".

Foto: ZULU

Brødrene Svendsen

.

Brødrene Svendsen

Robert Svendsen er teolog.
Jakob Svendsen er komiker.
De er brødre og har været det så længe de har kendt hinanden.

Foto: .

Caroline Ravn

.

Caroline Ravn

Caroline Ravn is a Swedish award winning magician who's traveling the world performing magic. She's quick, charming and sharp. Her show is filled with laughter, astonishment and WTF-moments.

Before perusing a magic career, Caroline studied theology at the university to become a minister. After meeting a world famous magician at a bar her whole world turned upside down and she knew she needed to learn more. Since then she's sold out theatres all the way from Helsingborg, Sweden to New York, appeared on numerous TV-shows and guarantees to not only read your mind, but blow it.

Foto: .

Carsten Eskelund

.

Carsten Eskelund

Eskelund er kendt for sin eftertænksomme og intelligente humor. I 2012 kom Eskelund med sit første one man show ”Sådan en man selv griner af”, som også spillede udvalgte steder i foråret 2013. Derudover kender vi ham fra DR2s ”Quiz i en hornlygte” hvor humor og viden er i fokus. 

Foto: .

Christian Fuhlendorff

.

Christian Fuhlendorff

Hans ankomst på den danske stand-up scene var også startskuddet for den næste generation af stand-up komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”, og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med det næste, “Enestående”, i 2012. "For at gøre en kort historie lang" er Christians tredje one-man show, og endnu en gang har han trukket fulde huse.
I skrivende stund er Christian i gang med forberedelserne af hans kommende shows "Fuhlendorff - Går over i historien."

Foto: .

Claus Reiss

.

Claus Reiss

Claus tilføjer sækkepibe til stand-up. Hans musikalske comedy show omfavner publikum med skotske toner og dansk sarkasme og selvironi.
Han er så dygtig en sækkepibemusiker, så man får lyst til at fjerne hænderne fra ørerne.
Du ved aldrig hvad du kan forvente, når Claus går på scenen. Publikum ryger med i showet, folk kommer med tilråb, nogen får lov at sidde for sig selv, men alle kommer til at grine.

Foto: .

Dan Andersen

.

Dan Andersen

Dan Andersen er Danmarks komikalske troubadour. Han hitter både på scenen og på de sociale medier med sine parodier og selvudleverende tekster. En uhøjtidelig og næsten for ærlig komiker, der deler sit livs både op -og nedture uanset, hvor personligt og pinligt det er.

Foto: .

Daniel Lill

.

Daniel Lill

Daniel Lill er en rutineret og utroligt tilstedeværende jysk komiker. Han har gennem sine stand-up år, markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus og samme år blev han fremhævet som et af danmarks nye comedy håb ved Zulu Comedy Galla, hvor han huskes for sin ”due-joke”.

Foto: .

Dårligdommerne

.

Dårligdommerne

Der findes mange film, som er dårlige. Altså, dårlige på den forfærdelige måde. Og så findes der de få perler, som formår at være så elendige, at de bliver underholdende på et ufrivilligt plan.

I Danmark har vi også tradition for at lave dårlige film. Listen over dem er faktisk nærmest uendelig lang. Så hvem har egentlig tænkt sig at sidde igennem dem alle sammen, for at sortere de førnævnte perler fra?

Ind af døren træder Dårligdommerne — et satirisk anmelderprogram, hvor tre bitre mænd snakker om uaktuelle film.  Det er den bramfri snak, du har med dine venner, nu i podcast-format.

Foto: .

Elias Ehlers

.

Elias Ehlers

Elias Ehlers har allerede leveret mange perler til den danske comedy-scene. Alene hans sæt til de sidste års Comedy Aid har vakt vild jubel med hans samfundssatiriske undren over verden omkring ham. Elias Ehlers tilhører den nye bølge i dansk stand-up.

Foto: .

For meget af det gode

.

For meget af det gode

Foto: .

Frederik Rosgaard

.

Frederik Rosgaard

Frederik Rosgaard er både podcast-vært og manuskriptforfatter, men er mest af alt kendt som stand-up’er. Danmark kunne for første gang opleve ham som en af ”De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla 2013, og i 2016 var han nomineret til Zulu Comedy Gallas Talentpris.

Frederik er især blevet rost for sin afslappede og hyggelige facon. Med glimt i øjet og roligt gemyt kan publikum forvente en eftertænksom komiker, der hverken begiver sig ud i det højlydte eller skabede. Til gengæld er Frederik altid nærværende på scenen og tager udgangspunkt i både negative og positive sider fra sit eget liv.

Foto: .

Geo

.

Geo

HVA’ SÅ NU? (prøveshow)
Hvad får man, når man krydser Geo og Thomas Skov? Et grænseoverskridende, vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedyshow. Og netop sådan et show, tager komikeren Geo og tv-personligheden
Thomas Skov på Danmarksturné med i foråret 2018.
Psykolog Thomas Skov tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling det nye og ekstremt underholdende comedy-show HVA’ SÅ NU? Mød Geo - der reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb - og hans ret morbide og vanvittige psykolog, spillet af tv-værten Thomas Skov.

Foto: .

Hakkedrengene

.

Hakkedrengene

Hakkedrengene er en podcast om 70'erne, 80'erne og 90'ernes legendariske film-helte: Stallone, Arnold, Norris, Willis, Dolph, Seagal, Van Damme og alle de andre! Vi hylder dem og gennemgår filmene minutiøst! Denne eftermiddag kan du opleve allerførste liveoptagelse af denne populære podcast.
Jacob Ege Hinchely er den erfarne TV– og radiovært. Han er vært på Musiktjenesten på P6 BEAT, og nabo-podcasten Han Duo. Troels Møller har anmeldt spil og teknologi for Troldspejlet i over 10 år og Christopher Leo ’Sideburns’ Andersen har været vært på forskellige indslag i Troldspejlet.

Foto: .

Hasse Rørmose

.

Hasse Rørmose

Er på tråds af sin unge alder, allerede rigtig godt igang med at få en god karriere op at stå og ikke bare ved hjælp af hårdt arbejde, men også af hans naturlige humor, er det lykkedes ham efter få år, at blive en af de mest optrædende komikere i Danmark. Han startede som komiker i 2014 og gennemføre sine ambitioner, ved hele tiden at optimere og skulle overgå sig selv.

Hasse er en komiker, som ikke bare fjoller bag mikrofonen, der er derimod et budskab bag samt en morale. Han tager udgangspunkt i sit eget liv igennem oplevelser, underlige ting – og ting der bare mangler logik.

Foto: .

Hat & Briller

.

Hat & Briller

Hat & Briller underholder jer med krøllede finurligheder, gribende samspil og overraskende pointer – ikke mindst for spillerne selv! Hat & Briller optræder med improviseret comedy inspireret fra publikums forslag og nogle gange også publikums medvirken på scenen. Hvert show er en verdenspremiere da intet er scriptet på forhånd, men opstår i nuet med inspiration i publikums forslag.

Foto: .

Heino Hansen

.

Heino Hansen

Foto: .

Henriette Thuesen

.

Henriette Thuesen

Henriette Thuesen er en vanvittig blanding af femme fatale og forstadsfrue.
Halvgammel og selvironisk på den helt rigtige måde. Man kan roligt finde fordommene frem om blonde kvinder på 40, kække mødre, gifte damer, ”en af drengene”… alt det der. For hun er sådan én – med et befriende twist.
Mød en erfaren og fantastisk komiker, der med afsæt i sit eget liv altid leverer en skarp, overraskende og energisk optræden.

Foto: .

Henrik Løjmand

.

Henrik Løjmand

Løjmand leverer et festligt sammenkog af slagfærdige kommentarer til tendenser i tiden og snedigt udtænkte jokes, der ikke har det fjerneste hold i virkeligheden. Udgangspunktet er ofte besynderlige produkter og personager, der gør alt for at optimere irritationsmomentet.
 
Løjmand optræder i år med showet Old School i selskab med Povl Erik Carstensen - En alsidig forestilling med masser af selvironi og skæve synsvinkler på tilværelsen i al almindelighed.

Foto: .

Henrik Rothenbücher

.

Henrik Rothenbücher

26-årig Aarhusiansk komiker, nu bosat i Vejle. Fik debut på Comedy Zoo tilbage i 2008, og har sidenhen optrådt de fleste steder i landet, ligesom det også er blevet til spots på The Comedy Store i London, samt div. steder på Malta.

Efter en længere pause fra Stand-up, startede jeg Open Mike i Vejle Musikteater. Det gav bl.a. nomineringen til Kulturprisen 2017 i Vejle, og min hidtil største optræden foran 1200 mennesker til Sportsgalla 2017.

Til dagligt er jeg passioneret AGF fan, hvilket jeg bl.a. skal lave jokes om til Comedy Festivallen i showet, Superligacomedy på BBCC.

Foto: .

Hjalte Rytter

.

Hjalte Rytter

Hjalte Rytter stammer fra det Århusiansk Standup miljø, i 2013 blev nr 2 til DM i stand-up.
Siden lavet:
- Starthjælp
- Før og nu

Foto: .

Huxi & Karen

.

Huxi & Karen

Huxi og Karen er et velkendt makkerpar på Zulu Canal Tour. De startede sammen på radio, for mange mange år siden.

Foto: .

Improgruppen Blot til Lyst

.

Improgruppen Blot til Lyst

Århusianske Blot til Lyst har tilsammen over 100 års erfaring i improviserede shows. De har improviseret sig gennem et utal af shows og festivaler i Danmark og udlandet og har på deres vej vækket alt fra underfundige smil og fnis til larmende latter.
De har spillet etablerede shows som Gorilla Teater og Micetro og også selv udviklet formater som Komikaze, StageCrashing og TalkShow.

Medvirkende:
Søren Valsgaard, Karina Krægpøth Sørensen, Carrie Limburg, Morten Svinth, Mette Hedemann Olsen og Mads Storgaard Jensen.

Foto: .

ImproKlinikken

.

ImproKlinikken

ImproKlinikken er måske Danmarks mest alsidige Impro-Comedy gruppe.
Gruppen optræder med korte improviserede scener, hvor publikum får lov til at bestemme (næsten) alt ;) Dvs hvilke persontyper skuespillerne skal være, hvilke følelser de har, hvor de er osv osv
Således er deres shows aldrig ens. Til gengæld lover ImproKlinikken en sjov, skør og uforudsigelig aften, hvor alt kan og vil ske.
Publikum har udtalt: "Jeg havde ondt i kinderne af grin", "Hvordan kan I finde på det så hurtigt... så sjovt" og "Skal opleves !"
www.ImproKlinikken.dk

Foto: .

Ingen Panik

.

Ingen Panik

Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen kan i 2017 opleves sammen igen. Denne gang i ”Ingen Panik!”, et live comedy show, der klæder dem af - igen, vil nogen måske tænke - men her uden at gemme sig bag roller og facader. Sammen har de kunnet opleves i de populære film Klassefesten 1,2 og 3, der tilsammen har solgt mere end 1,6 millioner billetter. Du kan nu opleve dem live, når de turnerer rundt i hele Danmark med Live Comedy Tour 2017 – ”Ingen Panik!”

Foto: .

Jacob Taarnhøj

.

Jacob Taarnhøj

Jacob Taarnhøj er megasjov. Han tager udgangspunkt i alt. Hvis Jacob Taarnhøj var chokolade, ville han være Kinder Pinguin. Hvis han var en bygning, ville han være Skernvej 1, 3., 8000 Aarhus C. Hvis du stadig læser det her, er det på tide, du kommer ned og ser Jacob Taarnhøj, han optræder formentlig lige nu, så skynd dig!

Foto: .

Jacob Tingleff

.

Jacob Tingleff

Tremendous comedian. Just the greatest guy. Respects his audience more than anybody. Has done legendary shows like Uneven Weeks, Tingleffs Guide to Relationships, The Shirt Aside, Colourful Frustrations, The Real Deal and millions more. Not many people know this, but he also wrote the 2017 movie Three Heists and a Hamster. So cool.

Foto: . / .

Jacob Wilson

.

Jacob Wilson

Jacob Wilson er en populær komiker på den danske comedy-scene, som han har terroriseret med sit strittende kropssprog og sin vanvittige komik siden 2002 - de senere år bl.a. på Comedy ZOO.  Wilson har et særligt talent for at observere tilværelsens skæve vinkler og udlevere dem gennem svidende eller sjove bemærkninger.

Foto: .

Jahatten Impro

.

Jahatten Impro

Jahatten Impro leverer et top underholdende show, hvor den vilde energi fra scenen skaber en dejlig stemning blandt publikum, når de rives ind i et univers af skøre scener, absurde organiske samspil og sjove karakterer, der samlet udgør en helt unik oplevelse.
Så velkommen til Jahatten Impro!
Danmarks nye improensemble bestående af 13 fantastiske skuespillere og fem musikere!
Vores mission er at levere spændende, nyskabende og underholdende improviserede forestillinger, hvor intet er forberedt!

Foto: .

Jakob Svendsen

.

Jakob Svendsen

Jakob tager udgangspunkt i din, min og vores hverdag. Skole, arbejde, usympatiske sider og uheldige situationer. Jakob taler om det der betyder noget og det du ved mest om. Det hele er bygget op om 70% sandhed, 40% løgn og 13% forkert statistik.

Jakob har lavet "Kristen i Krise", "Næste(n)kærlig" og Comedy Fight Club Live

Foto: .

Jan Hellesøe

.

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe er kendt for DR3’s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefuld psykologiske eksperimenter. Han benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds.

Foto: .

Jaribarh & Sune

.

Jaribarh & Sune

Satirefiguren Jaribarh blev kendt via DR P3s satireprogram "Det Sorte Ur", og derfra har komikerduoen Jaribarh & Sune udviklet et stærkt underholdende liveshow.

Fra start til slut står pinagtige misforståelser i kø, når Jaribarhs sproglige kundskaber fører os langt ud i det danske sprogs mest lumre afkroge. Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med makkerparret Jaribarh & Sunes charmerende parløb, så glæd dig til en helt særlig oplevelse.

Jaribarh & Sune var i starten af året på en udsolgt turne rundt i Danmark og har de seneste år været faste optrædende til Zulu Comedy Festival.

Foto: .

Jason Rouse

.

Jason Rouse

Jason Rouse is a renegade touring stand-up comedian taking the mainstream comedy world and turning it upside down. Over the last decade this comedy outsiders has been sharpening his teeth in clubs and festivals all over the world. Rouse has made it his mission to forge a new road and write a new chapter in stand up comedy. Middle of the road mainstream comedy will be left for dead.
Jason Rouse CV offers a variety of shows and TV appearances from around the world through his 20-year-long stand-up career such as "Russel Peters Presents" and "Zulu Comedy Galla 2010".

Foto: .

Jimmy Lauridsen

.

Jimmy Lauridsen

Foto: .

Johannes Sejr Nielsen

.

Johannes Sejr Nielsen

Johannes-Sejr Nielsen er udover at være forfatter og digter også stand-up-komiker, storyteller samt kendt som gøgleren, der gætter folks vægt og alder på det københavnske Strøg og i Nyhavn.

Foto: .

Jonas Brøndum

.

Jonas Brøndum

Jonas Brøndum er en komiker, der kan finde på at snakke om alt og med alle!
Det er joken, der er i centrum, når han optræder, og han er ikke den mest fysiske komiker på scenen. Nogle vil kalde ham direkte bevægelseshæmmet, hvilket de har ret i. Jonas kan snakke om alt, fra tatoveringer til politik, om livet som single, livet som spastisk lammet og livet som kæmpe idiot. Han inddrager ofte publikum, når han optræder, og hans shows kan hurtigt køre i mange... nogle gange lidt for mange, forskellige retninger.
Du kender Jonas fra Comedy Galla 2014, DM i stand-up 2015, Comedy Zoo Juleshow 14' og 16'

Foto: .

Karina Willumsen

.

Karina Willumsen

Karina Willumsen leverer humoristisk, politisk og musikalsk satire og stiller ud over en insisterende kærlighed til liberale mænd - skarpt på tidens netværkskultur, slikpolitik, sin egen feminisme, genetik, politik og alt derimellem.

Du kender hende måske bedst for de satiriske og politiske kærlighedssange til Joachim B. Olsen og transportminister Ole Birk Olesen (LA). Sidstnævnte fik i december kærligheden at føle i sangen ”Jeg anklager Amor”, som gik viralt og blev set af over en kvart million mennesker i løbet af en weekend.

Foto: .

Karsten Green

.

Karsten Green

Karsten Green debuterede i december 2004 til dm i stand-up, og fik til trods for hans ikke eksisterende erfaring en fornem 3. plads. Og siden da er det gået stærkt. Og Karsten har over hele landet indtaget diverse stand-up scener kun bevæbnet med en mikrofon…

Karsten leverer sit materiale med en fantastisk charme og en timing, der går lige i lattermusklerne. Krydret med en håndfuld mystiske men velplacerede drejninger og knivskarpe observationer, efterlader Karsten altid publikum overraskede og underholdte. Karsten er ikke sky for at indblande publikum i sit show, og improviserer sig gerne ind og ud af de værste kniber.

Foto: .

Kasper D. Gattrup

.

Kasper D. Gattrup

Kasper er uddannet skuespiller, men har de sidste 10 år primært arbejdet med impro comedy som en fast del af gruppen Specialklassen.
Derud over laver han hver sommer revy og modtog i 2015 Talent prisen i Revy Galla, han var desuden nomineret som årets Dirch i 2016

Foto: .

Kasper Gross

.

Kasper Gross

Kasper Gross formår at ramme både de yngste og ældste i publikummet, så alle får rørt lattermusklerne. Han er bl.a. kendt fra Tv2s satire sketch-show "Grand Danois", samt som fast opvarmer på Tobias Dybvads tour "Er det ikke dig fra Dybvad?” og som en del af Frank Hvams ”NYT”-tour.

Foto: .

Kasper Nielsen

.

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen er skuespiller og komiker, der har sine rødder i impro comedy. Hans cv består, blandt mange andre ting, af "Live Fra Bremen", utallige impro comedy-shows, et medlem af improgruppen "Specialklassen". Han var sågar nomineret til Zulu Comedy Festivals talentpris sammen med "Specialklassen" i 2011.

Foto: .

Kasper Porsdal

.

Kasper Porsdal

Kasper Porsdal er 25 år og stand-up komiker. Første gang publikum rigtig fik lov at se Kasper var i 2013, hvor Kasper lavede sin første store optræden på tv. Det var i forbindelse med Zulu Comedy Galla, hvor han var udvalgt som en af de tre nye håb. I 2014 lancerede han i samarbejde med Red Barnet og rapperen Klaskefar et antimobning-show, som de til stor begejstring har optrådt med på utallige folke- og efterskoler rundt omkring i landet.
Endelig i 2016 gik Kasper alene på scenen med sit første onemanshow "Find 5 Fejl".

Foto: .

Kasper Stensgaard

.

Kasper Stensgaard

Kasper Steensgaard kigger på verden gennem et kalejdoskop af syre og antilogik. Han vender og drejer alt mellem himmel og jord og lader gerne naturregler falde. Udover at optræde på de danske stand up scener, så laver Kasper også satire på P3.

Foto: .

Kevin Christiansen

.

Kevin Christiansen

Kevin er et nyt navn på den hjemlige stand up-scene. Og han har en original indfaldsvinkel. Nemlig den autentiske. Han er en komiker med et brændende ønske om at dele sin historie.
Projektet er terapi, en måde at bearbejde tingene på, og han håber at kunne nå ud til dem der sidder i samme situation og at advare.
Det drejer sig om at kunne stå frem og tale højt om en turbulent tilværelse, men også kunne se tilbage på det med en komikers øjne og se det sjove i vanviddet som engang var Kevins liv.

Foto: .

Klaskefar

.

Klaskefar

En af Danmarks bedste free style rappere, og har tidligere vundet MC's Fight Nights. Han deltog i året Improfestival i Aalborg, og har sammen med Kasper Porsdal lavet showet 'Den Grimme Fortælling' til børn om mobning, hvor overskuddet går til Red Barnet.
Han er knivskarp med ord, og skaber vilde historier ud fra ingenting.

Foto: .

Kosmonauterne

.

Kosmonauterne

Kosmonauterne byder indenfor til byens sjoveste for-fest.


Kosmonauterne er en af landets absolut bedste impro comedy grupper. Teatersport når det er bedst. Dette show er et late-night show hvor alle bud der bruges på scenen belønnes med et shot. Uanset om du hjælper os på scenen eller råber ”Genbrugsplads” når vi beder om at sted, så får du et gratis shot. Vi udlover lattergaranti på dette show. Så hold for-festen på Lygten st. med Kosmonauterne til et brag af et improshow med DJ og shots.

Dørene åbner kl.22

Foto: .

Lars Rs

.

Lars Rs

Lars Rs har optrådt med stand up i over 6år,
Han blev nummer tre i De Nyeste Nye, har deltaget ved Danish open 2013 i stand up i Århus, gjort en god figur ved DM i stand up 2013-2015.
Lars Rs optræder regelmæssigt ved diverse open mics i landet,heraf flere gange på comedy zoo, ved klub aftener og som vært for open mics i københavn.
Han har desuden været aktuel på Zulu comedy festival 2015-2016 med det udsolgte show "Udenfor pædagogisk rækkevidde part 1&2".og er i år aktuel ved Zulu Comedy Festival med Udenfor pædagogisk rækkevidde part 3.

Foto: .

Lasse Madsen

.

Lasse Madsen

Lasse Madsens imponerende evne inden for improvisation og inddragelse af publikum gør hvert show helt unikt. Lasse Madsen arbejder ud fra én sætning: ”Det skal være sjovt, og det er min opgave, at folk får det sjovt.”

Til trods for Lasse Madsens unge alder har han allerede optrådt på Zulu Comedy Festival 2013 i det totalt udsolgte 5-mandsshow ”Hvem fuck er vi”, som de gentog i 2014. Han har også skrevet sketches til radio, medvirket i Malaco TV-reklamer, været med i radioprogrammet ”Thomas Warberg og venner” og er nu aktuel med showet "Madsen & Habane i S/H"

Foto: .

Lasse Rimmer

.

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm "Fri os fra det onde". Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

Foto: .

Liban Ahmed

.

Liban Ahmed

Jeg er en "ebonic" perfomer som laver stand-up på engelske. Jeg har, siden jeg var 44, performet ret meget og dermed, optrådte i mange talent shows i ghettoen.

Foto: .

Mads Brynnum

.

Mads Brynnum

Mads Brynnum debuterede i 2002 og har siden lavet shows om København, om tabuer, om at være rigtigt. meget. mand, om politik og om virkeligt nørdede ting som dødsstjerner og zombier. Han er far til tre og lever et virkeligt kedeligt liv i provinsen.

Foto: .

Mads de Krak

.

Mads de Krak

Mads de Krak er Danmarks yngste Stand-up komiker, med sine bare 15 år er der ingen andre indenfor faget, der er  i nærheden af ham, når det kommer til konkurrencen som Danmarks yngste Stand-upper. På trods af sin unge alder, har Mads været i stand-up miljøet i 2år.

Mads jokes tager udgangspunkt i hans eget liv, han tager fat i alt det han oplever og tænker på. Men hvad oplever og tænker han så på? Han oplever bl.a. ungdommen og joker med det. Derudover snakker han om sin mors død, han snakker imponerende flot om det ellers svære emne.

Foto: .

Mads Holm

.

Mads Holm

Mads Holm debuterede på den danske standupscene i 2011 og har siden da gjort sig bemærket både som utrolig sjov komiker og som en dygtig writer på bl.a. Nørgaards Netfix og Schøtministeriet. Mads har tidligere lavet forskellige shows på comedy-festivalen bl.a. i 2015 hvor han lavede "Det STORE depressionsshow" sammen med kollegaen Ane Høgsberg. Showet spillede for fulde huse til Zulu Comedy Festival og har efterfølgende turneret i hele landet.

Foto: .

Mahamad Habane

.

Mahamad Habane

Smilende ærke-Aarhusianer som vender rascismen på hovedet

Mahamad Habane er Somalier, men er opvokset og bor i Aarhus. Mahamad er charmerende, skarp og en frisk nyhed på den Aarhusianske stand-up scene. Forholdet mellem danskere og indvandrere har Habane mange humoristiske synsvinkler på, og han angriber emnet på en måde, så man ikke kan andet end at elske ham.
Lige nu aktuel i showet: Madsen & Habane i S/H

Foto: .

Mark Brunsvig

.

Mark Brunsvig

Skuespiller og komiker Brian Lykke anbefaler: " Manden har det alle efterstræber - noget helt unikt. Det er uforudseligt, mærkeligt og pisse sjovt når Mark optræder. Til daglig er manden dagplejefar og iøvrigt kunstmaler. Han tager fat i tabuer og har nogle ret vanvittige vinkler på de 'farlige' emner. Derfor deler Mark også vandene. Jeg kan love at du i hvert fald har en klar holdning til showet når du kommer ud på den anden side - som et, måske lettere chokeret, men også bedre menneske". 

Foto: .

Mark Le Fêvre

.

Mark Le Fêvre

Mark Le Fêvre har indtaget den danske comedyscene, og med sine sketches om ”Jyde-man” har han taget Danmark med storm. I foråret 2017 var han vært på sin egen comedyserie på Tv2 Zulu, ”Stjernekigger”, ligesom han vandt prisen som ”Årets Webstar” ved Zulu Award 2017. I efteråret 2016 kunne Mark også opleves som opvarmer for Thomas Warberg på Danmarksturnéen ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”. Mark er sprængfyldt med humor, så når han først stiller sig på scenen, affyres et sandt artilleri af jokes, der hamrer eksplosivt ud over scenekanten.

Foto: .

Martin Dragsbæk

.

Martin Dragsbæk

Martin Dragsbæks stand-up tager udgangspunkt i et skævt og kritisk syn på tilværelsen. Den skeptiske nordjyde tager tilværelsens små op og nedture og gør dem til kæmpe problemer eller store sejre. Intet emne er for småt eller for stort, om det er køb af en pose kanelgifler, parforholdets udfordringer eller Reality TV bliver det udsat for Martins blik for komiske detaljer og dumhed.

Foto: .

Martin Nørgaard

.

Martin Nørgaard

Martin Nørgaard kender du måske fra tv-programmet "Nørgaards Netfix", der kørte i 4 sæsoner på TV2 Zulu. Men han er også en erfaren stand-up komiker, og du har måske set ham i DM i Stand-up, Stand-up.dk, Comedy Aid, eller i showet "Det Dystre Skæg" som han har lavet sammen med kollegaen Elias Ehlers. Martins første udgivelse "Én time på Huset" ligger frit tilgængeligt på YouTube.
Udover det, så bestyrer Martin også podcasten "Det Dystre Skæg" sammen med, du gætter det aldrig - Elias Ehlers. Martin har præmiere på sit første onemanshow  "INDEBRÆNDT" under dette års Comedy Festival.

Foto: .

Martin Zarp

.

Martin Zarp

Komiker med ekspertise i impro comedy.
9 års erfaring med scenekunst har gjort Martin til en ganske erfaren herre. Han er dybt professionel og har altid fingeren på pulsen. Uanset hvilken showform han praktiserer, tages der altid udgangspunkt i improvisation.
En meget talentfuld herre, der helt klart skal opleves.

Foto: .

Masoud Vahedi

.

Masoud Vahedi

Navn: Masoud Vahedi
Alder: 33 år
Højde: 182 cm
Vægt: Hold din kæft!
Comedy erfaring: Stand-up.dk, Live fra comedy zoo, opvarmer til Jacob Tingleffs “Guide til parforhold”, opvarmer til Michael Schøtt’s “Ytringspligt” m.fl.
Specielle færdigheder: Verdens rekord holder i “Tiny Wings”

Foto: .

Mette Frobenius

.

Mette Frobenius

Med uddannelsen fra Handelshøjskolen i bagagen har hun slået sit navn fast som en af de mest intelligent-satiriske og markante komikere herhjemme. Hendes ofte skræddersyede shows for erhvervsvirksomheder, politiske partier, ministerier og foreninger byder på udfordrende humor og skarpe betragtninger – med andre ord leverer hun intellektuel stand-up.  For som hun selv siger: ”Jeg kan bedre lide at tale om det, vi har mellem ørene, end det vi har mellem benene”

Foto: .

Mikkel Klint Thorius

.

Mikkel Klint Thorius

25 årig stand-up komiker, der snakker om lidt af hvert.
Har medvirket i Comedy Fight Club, Nørgaards Netfix og andre Zulu-programmer.
Laver oneman showet "Hvid Skyld" under dette års festival.

Foto: .

Mikkel Malmberg

.

Mikkel Malmberg

Mikkel er komiker, programmør, far, thought leader, tidligere statsminister, listeskriver, kommaopdelende lystløgner.

Foto: .

Mikkel R. Karlsen

.

Mikkel R. Karlsen

Mikkel R. Karlsen er psykologisk entertainer og en af Danmarks mest erfarne showhypnotisører. Med sin kreative og dynamiske tilgang til disciplinen har han igennem sine sidste to turnéer været med til at sætte standarden for udformningen af hypnoseshows i Danmark. Måske har du allerede oplevet Mikkels sympatiske og karakteristiske optræden på DR1 og TV2, hvor han flere gange har fremvist sine evner, senest til DR1’s ”Danmarks Indsamling 2017” og i TV2’s nytårsshow ”De Største Øjeblikke 2016”, hvor han for øjnene af hele Danmark gættede OL-guldvinder Pernille Blumes pinkode.

Foto: .

Mikkel Rask

.

Mikkel Rask

Danmarksmester i standup. Kendt for komik pakket med skarptskrevne jokes. Laver i år testshowet "TEST OG GLÆDE" som forberedelse til et kommende one-man-show.

Foto: .

Molly Thornhill

.

Molly Thornhill

Molly Thornhill har lavet stand-up siden slutningen af 2012. Molly er en energisk komiker, hvis shows ofte udgangspunkt i personlige oplevelser, som bliver leveret gennem act outs, en veludviklet mimik og en masse charme.

Molly stiller spørgsmålstegn ved ting i hverdagen og synger derudover satiriske sange, fx blev Nytårssang og Akadermikersangen meget populære på sociale medier. Molly var også et af de tre Æsler til Zulu Comedy Galla 2015.

Foto: .

Morten Wichmann

.

Morten Wichmann

Som komiker gør Wichmann en ære i at vægte originalitet højt, og man ser ham derfor ofte lave nogle lidt atypiske ting omkring underlige observationer om sig selv, omverdenen og personerne i den. Med en blanding af skarphed, logik og drenget charme vinder han publikums gunst, og dermed er der stensikker garanti for en god og underholdende aften i Morten Wichmanns selskab.

 

Foto: .

Natasha Brock

.

Natasha Brock

Natasha Brock er uddannet skolelærer, men forhåbentligt kender du hende kun som stand-up komiker. Hun kunne første gang opleves som et af æslerne til Zulu Comedy Galla 2014. Natasha har i de seneste år, gjort sig positivt bemærket rundt omkring på de mange danske stand-up scener. Hendes materiale tager typisk udgangspunkt i hendes 28-årige singletilværelse, hvor hun med sin afvæbnende ærlighed får gjort emnet relevant og genkendeligt for publikum. Natasha kunne i øvrigt opleves i foråret i Comedy Fight Club Live på TV2 ZULU.

Foto: .

Nicolaj Lange

.

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han gennemlever. Kort sagt, 2 meter lang mand i kort snor for fuld udblæsning.

Foto: .

Niels Forsberg

.

Niels Forsberg

Sidste år brillierede jeg (i al beskedenhed) med standupshowet ”Nørderne Overtager Verdensherredømmet”... men hvad skal man med verdensherredømmet, når man stadig ikke kan finde sig en kæreste?
Derfor vil jeg i år dykke dybt ned spændingsfeltet mellem at være en single player i computerspillene og at være en single nørd på kødmarkedet.
For det er sgudda surt at bruge så mange kræfter på at dræbe dragen, hvis man alligevel ikke kan få prinsessen...

Foto: .

Nikolaj Kofod Rasmussen

.

Nikolaj Kofod Rasmussen

Nikolaj er en komiker der tænker over tingene. Publikum bliver budt på en både underholdende og original upcoming komiker, med sin helt egen underspillede stil. Kernen i Nikolajs stil er observationer fra hverdagen, som han finder sjove og overraskende vinkler på.

Foto: .

Nikolaj Stokholm

.

Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er klar med sit første one-man show ”Mit Liv som Nikolaj Stokholm”. Showet har premiere 14. september 2017 på Bremen Teater, København, og derefter er Nikolaj klar til at turnere hele landet rundt.
Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite  Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres.

Foto: .

Nikolaj Wulff

.

Nikolaj Wulff

Skriver jokes. Laver stand-up. Kendt fra sådan cirka ikke noget.

Foto: .

NP Henriksen

.

NP Henriksen

KOMIKER. FAR. MAND. MENNESKE. 43 ÅR. 
NP Henriksen er en skarp og frygtløs no-bullshit komiker.
Det nye show er en hæsblæsende omgang anekdoter og digtværk er bedste skuffe. Et sammensurium af lyrik og stand-up, der ikke er set før i dansk comedy. Det kommer der ud af at gå rundt i en forstad til Århus, der hvor han troede, han ikke ville ende. Der ude lærer man, at sætte pris på de små ting, uden at forstadslivet bliver en stille resignation.
Han har lavet stand-up siden han var 23, nu er han 43  -  glæd dig.

ps. Du kender ham fra ingenting eller en helt masse.

Foto: .

Olav Lundsgaard

.

Olav Lundsgaard

Olav Lundsgaard har siden debuten i 2013 udviklet sig mere og mere. Han er kendt for sine skarpe selvirioniske jokes. Han har været æsel på Svendborg Comedy Festival 2015, HCA Comedy Festival 2016, deltaget i DM i stand up pg været på open mics i hele landet

Foto: .

Patrick "Padden" Vallys

.

Patrick "Padden" Vallys

Patrick Vallys aka. Padden har ca. 8 års erfaring med Stand-Up. Han gjord sin debut på Comedy Zoo i København og har sidenhen optrådt på en lang række Stand-up scener. I 2015 lavede han sammen med 3 kollegaer showet "Udenfor Pædagogisk Rækkevidde" til Zulu Comedy Festival som blev en kæmpe succes. Derfor kom de med Part2 i 2016.
I foråret 2017 tog han på sin første comedy tour rundt i landet. Og til efteråret 2017 kommer showet Udenfor Pædagogisk Rækkevidde - Part 3.

Foto: .

Pelle Lundberg

.

Pelle Lundberg

Pelle Lundberg er en komiker, der leger sig frem til sine pointer og deler ud af sit liv. Du har måske set Pelle som "nyt håb" ved sidste års Zulu Comedy Galla eller på den københavnske comedyscene. Og måske har du hørt hans podcast Flyverskjul? Formentlig har du hverken set eller hørt ham, men så er det på tide!

Foto: .

Per Helge Sørensen

.

Per Helge Sørensen

Per Helge har optrådt som professionel komiker og historiefortæller siden 2008. Han fik sit gennembrud i 2013 med comedy-showet Djøf med Løg(n) om det absurde bureaukrati i store virksomheder og organisationer. Siden har han optrådt for udsolgte huse på teatre i hele Danmark og til private arrangementer i virksomheder og organisationer. Succesen gentog sig selv da Per i efteråret 2015 havde premiere på Djøf med Løgn 2, som mere end 50.000 mennesker siden har set. Per Helges nye show Djøf med Løgn III har premiere på Hofteatret den 21. september 2017.

Foto: .

Povl Erik Carstensen

.

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen er en af Danmarks mest rutinerede komikere. Med sin start i 1991 var han en af dem der var med til at indføre stand-up i Danmark. Povl er kendt for en underspillet stil, og desuden også kendt som den ene halvdel af kultduoen John & Aage, som forfatter, musiker m.m.

Foto: .

Rasmus Olsen

.

Rasmus Olsen

Rasmus Olsen vandt i 2012 Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Du kender ham måske også som Tobias Dybvads faste makker i Dybvaaaad

Foto: .

Rasmus Søndergaard

.

Rasmus Søndergaard

Impro komiker, skuespiller, tekstforfatter, humørkriger, lyver for penge, og helt klichéfyldt glad for bacon.
En del af impro comedy gruppen Specialklassen, og efterhånden veletableret comedy skriver på både scene og tv.
I år har jeg valgt at lyve mig gennem festivallen, med en enkelt appearance i "Sig det' løgn", og lidt show crashing for resten.

Foto: .

Rune Klan

.

Rune Klan

Karrieren som tryllekunstner startede i 1989 og han har siden optrådt et utælleligt antal gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel.

En af Danmarks bedste komikere og en af verdens bedste tryllekunstnere i én og samme person. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!  Rune Klan kan bookes til det meste og er et stensikkert kort til alle slags fester og arrangementer.

Rune er 40 år, men har stadig ingen børn at holde øje med. Det faktum, samt en ustyrlig portion ’hittepåsomhed’ giver optimale betingelser for at udvikle og levere komik og tryl i verdensklasse til publikum, som han bare ikke kan stoppe med at elske. Han er aktuel med showet BARNLØS (Rune Klan Live 2017), der efter premieren 3. Februar 2017 på Det Kongelige Teater blev kaldt et foreløbigt helstøbt højdepunkt i trylle-komik-mesterens karriere. Modigt, originalt, fantastisk, genialt, rørende og overraskende er superlativer som går igen i tilbagemeldingerne.

Foto: .

Sanne Søndergaard

.

Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard laver stand-up, der handler om noget. Hun insisterer på, at publikum ikke bare skal le. Nej, de skal tænke! Det er intelligent, vidende og samtidig vanvittigt sjovt.

Sanne har netop turneret med sit sjette soloshow, ‘Sindssyg Kælling’. To af hendes tidligere shows, “Mandehader? - et show om at være alt for glad for pik“ og “kvinde?”, er udkommet til streaming. Hun er forfatter til fire bøger og holder desuden humoristiske foredrag om blandt andet voksenmobning.

Foto: .

Sebastian Dorset

.

Sebastian Dorset

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

Foto: .

Simon Talbot

.

Simon Talbot

Simon siger om sig selv: Jeg elsker at stå på en scene og lave stand-up. Jeg underholder med historier fra min hverdag om alt fra computerspil og mine for korte akillessener, til min opvækst som Jehovas Vidne, min stordrikkende irske far, min kæreste og meget andet – og jeg giver også tit min egen krøllede version af livet generelt.

Foto: .

Simon Væver

.

Simon Væver

Simon Væver er en energisk, ung og fysisk komiker, som bruger sin charme og humor til at smigre publikummets lattermuskler. Materialet kan omhandle alt fra musikundervisning i gymnasiet, til hvordan det er at være på apoteket. Simon er heller ikke bleg for at inddrage publikum og gribe sjove impulsive momenter.
Simon havde i 2016 sit første show "Efter Studenterfesten" under Zulu Comedy Festival sammen med komikerne Robin Samsøe og Sebastian Dorset som spillede for en udsolgt sal. Simon er pt. medskriver på Talkshowet 5000, hvor han også medvirker i sketches osv.

Foto: .

Sofie Flykt

.

Sofie Flykt

Med sin personlige, ærlige og intelligente stil deler Sofie Flykt ud af livserfaringer, observationer og anekdoter fra et relativt almindeligt menneske i tredivernes synspunkt. Hun er hardcore og ikke bange for at gå til stregen – og nogle gange over, når hun taler om alt det fede og knap så fede ved at være menneske i dagens Danmark.
Du kender hende som en af "de ringeste æsler i Gallaens historie" fra Zulu Comedy Galla 2015, eller fra Schøtministeriet, hvortil hun skriver jokes, eller måske slet ikke, men det skal du da, ska du ikke?

Foto: .

Steen Molzen

.

Steen Molzen

Steen Molzen har et godt blik for livet og dagligdagens små skævheder og med den drengede stil, glimtet i øjet og hans store selvironi, appellerer han ganske bredt. Molzen er en rutineret herre, der har mange latterkramper på samvittigheden og han er nærmest blevet en kultfigur blandt både comedyfans og komikere med sine kontante punchlines.

Foto: .

Susanne Billeskov

.

Susanne Billeskov

Susanne trådte sine første skridt på en scene i det herrens år 1986. På de 31 år der er gået siden da, har Susanne optrådt over 1000 gange, både med teater, revy, TV, stand-up og med sit one-woman show "The Lone Jensen Show". I 2004 vandt hun Scenen er Din i kategorien "Comedy".
Det meste af sit arbejdsliv bruger Susanne dog på improteater. Hun både optræder og underviser så meget hun kan komme i nærheden af. For tiden vil du desuden kunne se hende i Korsbæk på Bakken spiller alt muligt lige fra Laura til Gitte Grå. www.susannebilleskov.dk

Foto: .

Søren Dürr

.

Søren Dürr

Mår. Kulturlegende. RockPjerrot.

Foto: .

Thomas Hartmann

.

Thomas Hartmann

En verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for Thomas Hartmann, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.

Foto: .

Thomas Skov

.

Thomas Skov

Thomas Skov er Geos psykolog.
Med sine skrappe metoder kan han få de fleste på ret køl igen, og siden Geo vendte tilbage til livet efter sin kræftsygdom, har Psykolog Skov hjulpet så godt som muligt.
Men det er svært, når patienten er en impotent, steril, ruineret svækling.
For første gang nogensinde får publikum mulighed for at få et indblik ind i pyskologens værksted.

Foto: .

Thomas Warberg

.

Thomas Warberg

Thomas Warberg er en af tidens absolut skarpeste komikere! Han går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. I efteråret 2016 turnerede han med det anmelderroste One-man show WARBERG COMEDY TOUR ’16.

Foto: .

Tine Marie

.

Tine Marie

Tine Marie har optrådt i seks år med navlepillende stand-up om sit eget liv. I 2013 talte hun om sin opvækst i showet "Her står jeg" med Ane Høgsberg og Sofie Flykt, året efter talte hun om sit liv som kvinde i "Dygtig pige" med Sanne Søndergaard, i 2015 var det lærerlivet i "En større ja-hat, tak" med Natasha Brock og sidste år tog hun scenen alene i "Min ven kroppen". I år har hun fundet tilbage til Ane Høgsberg og Sofie Flykt i showet "Her står jeg... nu" - om at være blevet voksen.
Tine Marie tager kun fingeren ud af egen navle for at lave panelshowet "Sig det' løgn!" på årets festival.

Foto: .

Tjelle Vejrup

.

Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup er voksen, for det siger hans sygesikringsbevis nemlig, og så er han østjyde.
Udover en uddannelse som journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus i 2010, debuterede han i 2008 som standup-komiker.
I 2009 blev han nummer to til Danish Open i Standup, og i 2013 nåede han finalen til DM i Standup.
Han er nok mest kendt i den brede befolkning for sin medvirken i underholdningsprogrammerne Versus (DR1) og Rundt På Gulvet (TV2), lige som han har gjort sig i mange år som skriver for programmer som Live Fra Bremen og tilrettelægger på programmer som Flashbak (DR1).

Foto: .

Tobias Dybvad

.

Tobias Dybvad

Tobias Dybvad havde sin satiriske debut i Tjenesten på DR P3 tilbage i 2007, hvor grunden til hans enorme fanskare blev lagt, der i dag tæller mere end 300.000 fans brutto alene på Facebook. Blandt andet hans parodier på Anders Fogh Rasmussen og Carl-Mar Møller blev regulære landeplager. Og sangen Hvor blå vi er, som Tobias Dybvad er medforfatter til, er det til dato mest downloadede nummer i DRs historie. Som stand-up komiker er det Tobias Dybvads evne til at nytænke genren, der har gjort ham så populær. Han går altid uden om de værste klichéer, leger med stemningen i rummet og leverer hudløst ærlige og skarpe jokes, der ofte balancerer på grænsen, men altid hives hjem af hans drengede charme.

Foto: .

Trine Munk

.

Trine Munk

Trine Munk er sangskriver, komiker og elektrikerlærling. Om dagen går hun og trækker ledninger, og om aftenen prøver hun at omsætte Ohms Lov til sange om liv og lyskilder. Med kroppen, stemmen og guitaren sætter hun svingninger i gang, hvor pauser, afbrydelser og forvirret interaktion forbindes i en deform comedy-rutine. Med sin underlige smerte virker Trine umiddelbart kluntet og undskyldende på scenen, men spændingen udlignes ‘på jysk’ gennem kropslig komik og asynkrone sange.

Foto: .

Tue og Tony

.

Tue og Tony

Til daglig sender Tue og Tony på P3, men for én aften går de på scenen og dræber genren journalistisk liveshow.

Du kan opleve musikere, politikere og andre af vores gode venner blive udsat for et overflødighedshorn af urimelige spørgsmål og umulige opgaver. Vi garanterer, at du går hjem med mindst tre ting, du ikke vidste du havde brug for at vide og et nyt yndlingsband.
Og vi satser på, at alle får det lige så vildt som Uffe Elbæk på valgnatten.

Foto: .

Turbomodul

.

Turbomodul

TurboModul er når dumt og klogt har bollet. Det består af Charter McCloskey og Lars T. Therkildsen.

Foto: .

UHA! Impro Comedy

.

UHA! Impro Comedy

UHA! er en ImproComedy-gruppe med fokus på det komiske aspekt af teatret. Med satiriske stikpiller, sjove ordspil og skarpe karakterer, tager UHA! pulsen på den danske folkehumor med et hæsblæsende tempo. Alt hvad der foregår på scenen skabes i nuet og i samarbejde med showets tilskuere. Underholdningen drejer sig derfor hurtigt om arbejdspladsens medarbejdere, det aktuelle politiske landskab eller den pinlige situation Mette oplevede hos lægen i forgårs. Med en sådan struktur er hvert show derfor altid som aldrig før, og aldrig siden.

Foto: .

Valdemar Pustelnik

.

Valdemar Pustelnik

Komiker, storyteller og podcastvært. Valdemar Pustelnik har flere soloshows på sit cv og bestyrer hver uge podcasten "Den dumme dumme quiz".

Foto: .

Victor Lander

.

Victor Lander

Victor Lander er kendt som et af Zulu Comedy Gallas Nye Håb i 2014, og under Zulu Comedy Festival 2016 optrådte han med sit første one-man show ”Victors forældre skal skilles”. Victor Lander har optrådt på scener i hele landet med adskillige shows.
Victor deltager også i årets DM i stand-up. En konkurrence han for 2 år siden nået finalen i.

Foto: .

Vir Das

.

Vir Das

Indiens største engelsksprogede komiker Vir Das kommer til København for første gang og optræder på Bremen Teater i forbindelse med Zulu Comedy Festival.
Det sker som del af hans verdensturne “The Boarding Das World Tour”, der kommer som opfølgning på hans comedy special “Abroad Understanding”, som har premiere den 25. april på Netflix. Med udgivelsen bliver Vir Das den første indiske komiker, der opnår at få udgivet en special på streamingtjenesten. Han er født og opvokset i Indien, og der er ingen tvivl om, at hans betragtninger om Vesten vil give anledning til masser af gode grin.

Foto: .

Voksenvenner

.

Voksenvenner

Ane Høgsberg og Jonatan Spang forsøger at blive venner og du kan følge med, når de diskuterer aktuelle og personlige emner i podcasten Voksenvenner.

Foto: .

WilmaMia

.

WilmaMia

Wilma Walther & Mia Møller: Improviserede historier fulde af håb, kærlighed og nysgerrighed til mennesker og væsner, der lever under din seng.

Foto: .