FEM - ZULU Comedy Festival on tour

16x9
Oplev Dan Andersen, Heino Hansen, Daniel Lill, Rasmus Olsen og Morten Wichmann, når FEM on tour gæster hele landet. Foto: ZULU

Se hvor du kan varme op til ZULU Comedy Festival, når fem komikere tager på Danmarkstourné.

Kan du ikke vente til, at ZULU Comedy Festival begynder? Det kan vi heller ikke. Derfor tager ZULU Comedy Festival på tour og leverer stand-up i en by nær dig fra 18. august til 9. september.

Se hvilke byer, ZULU Comedy Festival varmer op i, på kortet her.

Ikke bare én, men hele fem af Danmarks bedste komikere rejser landet rundt med stand-up konceptet FEM – ZULU Comedy Festival On Tour. Konceptet er enkelt: FEM fremragende komikere, der elsker at optræde og levere gode grin. Du kan købe billetter til hele touren på femtour.dk.

Publikum kan se frem til et show, hvor de alle FEM kommer rundt i alle hjørner af genren med skarpe og ikke mindst humoristiske betragtninger. Der er således linet op til en aften med masser af grin i godt selskab, når Dan Andersen, Heino Hansen, Daniel Lill, Rasmus Olsen og Morten Wichmann indtager scenen.