ZULU Comedy Festival

Populære makkerpar skal guide dig rundt i københavns kanaler under ZULU Comedy Festival

For niende gang løber ZULU Comedy Festival af staben over 11 dage i København og Aarhus fra den 31. august til den 10. september.

Anders og Anders, TurboModul samt Huxi og Karen bliver nogle af hovedattraktionerne på 'ZULU Comedy Festival 2017'.

De bliver nemlig kaptajner på de populære 'ZULU Canal Tours', der før har været en fast del festivalen. En kanalrundfart, hvor komik blandes med sightseeing i de københavnske kanaler.

'ZULU Comedy Festival 2017' har nemlig netop offentliggjort programmet fra festivalen, der begynder den 31. august med den store 'ZULU Comedy Galla' og slutter den 10. september, hvor selvsamme gallafest sendes på tv.

Du kan se, hvordan 'ZULU Comedy Galla' i 2016 gik i videoklippet herover. Og du kan se rød-løber-showet fra sidste år.

Udenlandsk stjerner og danske premiere

Programmet byder på en del stjerner fra udlandet. Blandt andet canadiske Jason Rouse, der før har optrådt til 'ZULU Comedy Galla' samt indiens største komiker Vir Das.

Blandt de danske højdepunkter kan du glæde dig til helt nye shows fra Martin Nørgaard, Tobias Dybvad og vinderen af årets 'Comedy Fight Club' Mikkel Klint Thorius. De flankeres på programmet Nikolaj Stokholm, Ane Høgsberg, Rune Klan, Thomas Warberg og lige knap 100 andre komikere, der også optræder i løbet af de 11 dage, som festivalen varer.

Køb billetter allerede nu og gå selv på opdagelse i programmet her

Nyt festival warm up turné

ZULU Comedy Festival 2017 byder også på spritnye tiltag i år. Fem komikere tager således på Danmarksturné, som opvarmning til selve festivalen, der finder sted den 31. august til den 10. september. Allerede den 18. august pakker fem kendte komikere en tourbus, for at sprede budskabet om comedy med 11 shows i 11 forskellige byer. 

Det drejer sig om komikerne Rasmus Olsen, også kendt som den sjove halvdel af Tobias Dybvad, Dan Andersen, ham med guitaren, Morten Wichman, som du måske kender fra 'Nørgaards Netfix' samt Daniel Lill, der har turneret med sit show 'Livslimbo' og ikke mindst Heino Hansen, der til hverdag er vært på The Voice.

Læs mere om de FEM, som de kalder sig. Her kan du også orientere dig om hvor og hvornår de spiller i Danmark.

Du kan også glæde dig til festivalens helt eget talkshow 'Festival Talkshowet' med Natasha Brock og Tjelle Vejrup som værter. Her får de dagligt besøg af festivalens komikere, der giver et indblik i maskinrummet for en comedy-show.

Sidst men ikke mindst vil 'ZULU Comedy Festival' også overtage skærmen på TV 2 ZULU, hvor der i løbet af ugen bliver vist 23 shows, herunder fem tv-premiere.