ZULU Comedy Festival

Her stikker det helt af: Sviner publikum til og kalder dem grimme

Komikeren gav masser af opmærksomhed til de grimme piger ved årets udgave af Zulu Comedy Galla.

- God røv - nej, det er jo dit ansigt!

Der blev ikke holdt igen med tilsviningerne, da Simon Talbot gav publikum noget at grine af ved årets udgave af Zulu Comedy Galla.

Baggrunden for Talbots krasse ord var DR3-programmet ’Jeg er Christopher’, hvor man følger sangeren Christophers liv.

Især én sekvens havde Talbot bidt særlig mærke i - hvor popikonet til en koncert, ifølge Simon Talbot, præsenterede en sang således:

- Det, jeg synes er superfedt, er, at når én af de der meget smukke piger, ikke selv ved, hvor smukke de er. Det handler den næste sang om.

Mens det budskab går rent hjem hos teenagepigerne til Christopher-koncerten, så er Simon Talbot mere uforstående.

- Hvorfor taler du kun til pæne piger, undrer komikeren sig.

Som modvægt har Talbot derfor ændret teksten i Christopher-hittet ’Crazy’, og fremfører sangen, så den i stedet handler om alle de grimme piger - eksempelvis bliver ’crazy’ (skør, red.) lavet om til 'lazy' (doven, red.)

Simon Talbot giver opsang til Christopher: Hvorfor taler du kun til de pæne piger?

Simon Talbot tager joken længere og længere ud, og deler t-shirts med ’Du er grim’-print ud, og tager på en rundtur, hvor han tilsviner den ene ’grimme’ publikummer efter den anden.

 - Flyt dine bryster, jeg skal lige forbi her, siger han til én, mens en anden får ’ros’ for at have taget en køn veninde med, så man kan se, hvor grim hun selv er.

Se hele Talbots svada i videoklippet herunder:

Udover at optræde ved Zulu Comedy Festival, var Simon Talbot også nomineret til prisen som 'Årets Komiker'. Den gik dog til Jonathan Spang  - de andre nominerede var komikerkollegaerne Ruben Søltoft og Sofie Hagen.

Se eller gense hele showet på TV 2 PLAY.