Kashmir, Nephew, Dickow, Seebach og Alphabeat skal få Zulu Awards til at svinge

16x9

Det er nogle af de store danske stjerner der, sammen med Paprika Steen, skal få Tap1 til at svinge den 10. februar til Zulu Awards. På scenen er Kashmir, Nephew, Tina Dickow, Alphabeat, Rasmus Seebach, Nabiha og Thomas Holm nemlig klar til at give den gas

At der bliver tryk på, når Nephew indtager scenen, er der vist ingen tvivl om. Bandet med karismatiske Simon Kvamm i forgrunden har høstet masser af roser for deres live-evner og for nylig vandt Nephew årets Live-pris ved P3 Guld for deres Danmark Denmark-tour.

Også Kashmir har i årenes løb fået mange roser for deres koncerter, og, når de står på scenen ved Zulu Awards, er det oven i købet med et spritnyt album på gaden.

Kashmirs sjette album, 'Trespassers', der udkom mandag 1. februar, har høstet flotte anmeldelser ligesom singlen 'Mouthful of Wasps' har overbevidst anmeldere og fans om, at Kashmir og forsanger Kasper Eistrup efter fem års album-pause er tilbage i forrygende form.

Tina Dickow er lige nu aktuel med albummet 'The Road to Gävle' og musikken til filmen 'Oldboys', der er nomineret til to Zulu Awards-statuetter. Selv er den smukke sangerinde nomineret som årets danske sangerinde - en pris hun vandt ved Danish Music Awards i 2006.

Alphabeat er nomineret i kategorien 'årets danske hit' for 'The Spell', som har fyldt godt og grundigt på de danske radiostationer i 2009. Alphabeat er lig med fuld fart over feltet, hvilket Silkeborg-bandet viste til 'Zulu Awards 2007'.

Rasmus Seebach kan blive den helt store vinder ved årets Zulu Awards. Hans hits 'Engel' og 'Glad igen' har været sande landeplager i 2009, og den 29-årige sanger er både nomineret som årets danske sanger, årets nye danske navn og i kategorien 'årets danske hit'.

Og så kan publikum i TAP1 se frem til to af de kunstnere, der har leveret nogle af de største hits i 2009 - nemlig Nabiha, der står bag 'Deep Sleep', og Thomas Holm, der har lagt landet for sine fødder med hittet 'Nitten'.

HUSK at Zulu Awards er seernes fest og du kan stadig nå at være med og stadig give din stemme til din favorit Det gør du her