Bliv klar til ZULU Comedy Festival 2017

16x9

Grin i 11 dag fra 31. august til 10. september - og warm-up fra 18. august. Det’ godt for dig!

200 shows. 100 komikere. 15 spillesteder. 11 byer. 11 dage. Et brag af en galla. TV 2 ZULU samler landets bedste comedy i den 9. udgave af 'ZULU Comedy Festival' fra 31. august, og for første gang bliver det muligt at opleve festivalen ikke bare i København og Aarhus. 

Festival på Danmarksturné

Vanen tro er København og Aarhus hovedsæde for' ZULU Comedy Festival' med et stjernespækket line up, men for første gang tager festivalen på Danmarksturné med et warm up program. Fem komikere pakker tourbussen til en rundrejse med stand-up konceptet 'FEM - ZULU Comedy Festival On Tour', hvor publikum i Herning, Odense, Viborg, Thisted, Kolding, Esbjerg, Horsens, Rødovre og Aalborg kan se frem til et show, der kommer rundt i alle hjørner af comedy-genren med skarpe og humoristiske betragtninger. Der er lagt op til aftener med masser af grin allerede fra 18. august, når komikerne Dan Andersen, Heino Hansen, Daniel Lill, Rasmus Olsen og Morten Wichmann indtager scener rundt om i landet.

Se programmet fra warm up-touren her https://www.femtour.dk/

Snigpremierer og internationale gæster

Stokholm, Klan, Dybvad, Breinholt, Høgsberg, Rimmer, Warberg, Talbot. De er her alle sammen, når både København og Aarhus bliver klædt på i comedy fra top til tå i 11 dage. Festivalprogrammet byder på tre premierer: Martin Nørgaard er klar med sit første one-man-show, 'Indebrændt', Mikkel Klint Thorius premierer med sit show 'Hvid skyld', og Tobias Dybvad optager under festivalen sin kommende sæson af 'Dybvaaaaad', der til efteråret skal vises på TV 2 ZULU. Dertil er der smagsprøver på nogle af de comedy-shows, som endnu ikke har set dagens lys, når Christian Fuhlendorff, Nikolaj Stokholm samt Geo & Thomas Skov tester deres manuskripter til kommende shows. Publikum kan også komme på besøg i Jakob Svendsens arbejdsværelse, hvor han arbejder på sit materiale.

'ZULU Comedy Festival 2017' får fornemt besøg fra udlandet og kan bryste sig med Indiens største engelsksprogede komiker' Vir Das, som kommer til København for første gang og optræder på Bremen Teater. Fra Canada flyver Jason Rouse ind på sin verdensturné med showet 'Kill to Live', Den engelsk-fødte komiker Al Pitcher, som nu har bosat i Sverige, tager turen sammen med Caroline Ravn, Åsa Asptjärn og Gertrud Larsson fra Sverige over Øresundsbroen til henholdsvis København og Aarhus med deres shows. 

København: Kanalrundfart, Trump-hypnoseshow og comedy i mørke

'ZULU Comedy Festival 2017' får sit helt eget talkshow, 'Festival Talkshowet', der på daglig basis guider københavnerne igennem festivalens program. De to værter, Natasha Brock og Tjelle Vejrup, får besøg af festivalens komikere, der fortæller om baggrunden for deres shows. Københavnerprogrammet byder på flere skæve og spidsfindige tiltag. Hop f.eks. ned i en båd med Huxi & Karen, TurboModul eller Anders & Anders (Breinholt og Lund Madsen), når 'ZULU Canal Tours' fragter festivalgæster rundt i de københavnske kanaler under 'ZULU Comedy Festival 2017'.  Publikum kan også gå i sort sammen med 'Comedy in the dark', når 'ZULU Comedy Festival 2017' slukker lyset og præsenterer en noget anderledes standup-oplevelse i fuldstændig mørke. Her er der ingen mulighed for fysisk komik og små sigende ansigtsudtryk, når komikerne skal optræde. Kun ordene er i centrum. Københavnerne kan også blive hypnotiseret af Mikkel R. Karlsen, så de tror, de er Donald Trump i 'Det ekstravagante Donald Trump hypnoseshow', der stiller skarpt på den mest googlede person i 2016. Under showet vil Mikkel give deltagere fra publikum en unik mulighed for - via hypnose – at tro, at de er Trump og gennemgå en række udfordringer, der alle relaterer sig til den amerikanske statsleder.

Aarhus: Også med lokale komikere

Comedy-programmet i Aarhus breder sig til 4 venues: Svalegangen, Comedy Zoo Aarhus, Musikhuset Aarhus samt Alberts og vil byde på de store etablerede navne såvel som de lokalforankrede komikere. De 2 aarhusianske standup komikere Lasse Madsen og Mahamad Habane på henholdsvis 22 og 26 år er til ZULU Comedy Festival 2017 klar med et nyt show ’Madsen og Habane i S/H’.Det samme er den mere erfarne Niels-Peter Henriksen, der kan holde sit 20 års jubilæumsshow ’Digte. Uden pis!’ på festivalen. Henriksen har lavet sin research i en aarhusiansk forstad og resultatet er en hybrid mellem lyrik og stand-up, der ikke er set før i dansk comedy.

Billetsalg og turpasdag

Til 'ZULU Comedy Festival 2017' kan du for første gang opleve 'Turpasdagen' i København. 'Turpasdagen' løber af stablen onsdag 6. september i Huset-KBH, hvor der frit kan vælges og vrages mellem 15 forskellige shows. Her kan man blandt andet gå på opdagelse hos Nikolaj Stokholm, Voksenvenner, Comedy in the Dark, Frederik Rosgaard, Jonas Brøndum og mange flere.

Billetsalget til 'ZULU Comedy Festival 2017' er i gang, og billetter kan købes her.

'ZULU Comedy Festival' på skærmen

Foran fjernsynet er der altid plads i pitten og endda også på langs. TV 2 ZULU rydder fladen under årets Comedy Festival og sender 23 comedy shows, herunder fem tv-premierer. TV 2 ZULU sender også DM i standup live og festivalen sluttes af med et festfyrværkeri fra festivalens kronjuvel - et brag af en 'ZULU Comedy Galla 2017', der sendes søndag 10. september kl. 20.50 på TV 2 ZULU.