Skal du ud at rejse med ZULU?

ZULU leder efter en mand eller kvinde mellem 18 og 30 år, som er single og har lyst til at tage afsted på et rejseeksperiment i hele august måned.

Du skal være varm på Tinder, frisk på at rejse i Europa, glad for at møde nye mennesker - og at have din telefon solidt plantet i din bedste selfievinkel døgnet rundt. Optagelserne skal bruges til et nyt indholdsformat, som udkommer på ZULU's sociale medier i efteråret.

Sådan kommer du ud at rejse

Lav en video på din telefon, hvor du fortæller os lidt om dig selv, og hvorfor det er dig vi skal ”Tinderraile” med til sommer. Smid videoen på YouTube (det må gerne være på et skjult link) og send os linket på tinderrail@tv2.dk

Vi swiper tilbage en sen nattetime. Men senest den 5. juli.

Det med småt

TV 2 DANMARK A/S og dennes samarbejdspartnere kan anvende udvalgte klip og billeder fra produktionen, hvori den medvirkende indgår, i forbindelse med omtale af programmet samt markedsføring af TV 2’s kanaler og tjenester.