Dybvaaaaad!: De sjoveste klip

Tobias Dybvad er vært på programmet 'Dybvaaaaad!', hvor reality-stjerner og andre kommer under kærlig behandling i de sjoveste klip.

TV 2 ZULUs knivskarpe komiker tager kongeriget rundt, hvor han foran et publikum i forskellige byer kommenterer klip fra det brogede Danmark med satiriske briller.

Nok snak. Herunder kan du finde de sjove klip fra 'Dybvaaaaad!'.

Har landmændene læst tricks fra den samme bog?

Så bliver det ikke mere akavet

Ekstrem kattemand

Jørgen Leth er morgensur

Virkelig dårlig start på date

Det plejede far at gøre 

Den første sneppe skal kysses i røven

Knaldperlen til 'Reality Awards' 

Jørgen Leth elsker Magnum 

Sådan laver vi 'Dybvaaaaad!': - Engang var vi kun to mand 

Orgi-E fra Suspekt er stor fan af Shawarma. Eller er han? 

Chili Klaus prøver kræfter med surströmming

Farmor ved hvad 'swag' er 

Peter Ingemann fra 'Størst' er en hjerteknuser 

 Bondemanden Claus har skumle bagtanker med traktorvask

Interview med Susan K tager en overraskende drejning 

Sidney Lee er ikke nervøs over 'Reality Awards' 

Dybvads tattoo

Værten Tobias Dybvad fik en tatovering af tidligere kanalchef for TV 2 Networks og programdirektør i Discovery Networks, Maiken Wexø, på sin arm, efter hun var medvirkende til, at 'Dybvaaaaad!' kunne vise klip fra reality-programmer fra Kanal 5 og Kanal 4. 

Klippene, som bruges i 'Dybvaaaaad!', kommer fra reality-programmer fra hele den danske programflade. 'Paradise Hotel', 'Dagens Mand', 'Danmark ifølge Bubber', 'Kongerne på Kanal 5' og 'Mig og min mor' har kastet adskillige enestående øjeblikke af sig. 

Klik her og gå på opdagelse i tidligere sæsoner af 'Dybvaaaaad!'

Efter Maiken Wexøs exit fra Discovery Networks i begyndelsen af året, har Tobias Dybvad fået tilføjet djævlehorn på tatoveringen. Det har nemlig vist sig utroligt svært at få lov til vise klip fra de to kanaler. Der arbejdes i øjeblikket på sagen.

Men det er ikke den eneste arbejdsrelaterede tatovering, som komikeren kan bryste sig med. På sin højre underarm har han en tatovering af TV3s logo som spiser afføring.    

Joken gik på, at han ville undlade at få tatoveringen, hvis han fik lov at bruge klip fra TV3 i sit show. Og da han aldrig hørte fra kanalen, måtte han tage konsekvensen.

Tobias Dybvad er tilbage med 8. sæson af sit comedy-program, som han skriver med kollegaen Rasmus Olsen.
Tobias Dybvad er tilbage med 8. sæson af sit comedy-program, som han skriver med kollegaen Rasmus Olsen. Foto: Per Arnesen / TV 2 Zulu

- Jeg synes, det er sjovt at se folk i ansigtet, når de ser, at jeg rent faktisk har fået dem i virkeligheden. For det første ville jeg synes, det var super tamt, hvis det bare var noget, jeg havde fået tegnet på. Jeg synes, det er sjovt at gå 'all in', sagde Tobias Dybvad tidligere til TV 2.

Billetter til 'Dybvaaaaad!'

Ottende sæson bliver optaget på en turné lige nu, som bringer Tobias Dybvad rundt i Danmark på besøg i byer som Herning, Horsens, Holstebro, Odense, Aarhus, Slagelse og flere.

Du kan se hele listen over byer og bestille billetter her.