Er Linda P pludselig blevet normal!?

TV-PREMIERE: I sit nyeste show er komikeren Linda P totalt ædru, har en mandlig kæreste og tager tykt pis på sit livs adskillige tragedier.

Hvem er Linda P egentlig? Det spørgsmål tackler den folkekendte komiker hudløst ærligt i sit stærkeste og mest modige one (wo)man show til dato: ”Normal?”, der har tv-premiere på ZULU lørdag d. 2. september kl 22.10.

”Normal” har høstet stor anerkendelse blandt publikum såvel som anmeldere. og Lindas evne til at mikse det helt vildt sjove med det meget alvorlige vidner om en komiker, der har taget sit show til et helt nyt niveau.

Men det lå ikke ligefrem i kortene, at der kunne komme et godt show ud af Lindas liv dengang, som hun forklarer i videoen øverst.

Jeg var lige blevet skilt, var dybt deprimeret, gået ned med stress og min far var lige død. Jeg tænkte: "Hvordan fuck gør jeg det til et sjovt show!?"

Linda P

Den velkendte, stordrikkende, bandende Sydhavnsghetto-figur, ”Linda P”, i signaturkostumet med den sorte hue, over sized trøje og gamle træningsbukser, bliver i ”Normal” udfordret af en ny form for Linda.

Komikeren har nemlig privat skiftet rock’n’roll-tilværelsen fyldt med druk og stoffer ud med det såkaldte “mønsterliv”, og hun forsøger nu at gøre alt det rigtige. For Linda var ifølge sin psykolog - og sig selv - ude på dybt vand. “Helt fucked,” som hun selv kalder det.

Linda P var på et tidspunkt \"helt fucked\", som hun selv kalder det. Det betød, at hun gav totalt afkald på sig selv. Video: Lasse Olesen

Men er det så stadig sjovt? Ja for fanden!

- Forskellen på “Normal” og mine tidligere shows er, at mens det stadig er skideskægt, så er det sjovt på den der meget basale, tragikomiske måde, fortæller Linda.

Nye boller på suppen

Men hvad nu, hvis man elskede den “gamle” Linda P, med huen og det store tøj og de flabede kommentarer? Bliver man så skuffet over indholdet i "Normal"? Se hvad Linda svarer på dét spørgsmål herunder.

- Der er dem, der tror, at de bliver skuffet, siger Linda P. Video: Lasse Olesen

Linda P har afslutningsvis en høflig opfordring til dem, som normalt ikke kan døje hende. For den slags mennesker findes også derude, ved hun.

De fleste vil få noget ud af at se \"Normal\", fortæller Linda. Også selvom, at du måske aldrig har haft fidus til hende. Video: Lasse Olesen

 “Normal?” vises på ZULU lørdag d. 2. september kl 22.10 i to dele.