VIL DU VÆRE ZULUs NYE ROOMMATE?

Er du træt af, at stå bagerst i køen på boligmarkedet? Bare rolig! Vi har en lejlighed i Aarhus, der står klar til at huse fem friske unge mennesker!

Hvis du mangler et sted at bo, så har vi en vild lejlighed i hjertet af Aarhus til rådighed, hvor du kan få et værelse sammen med fire andre unge.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde et sparsomt ansøgningsskema og lave en lille video, hvor du fortæller, hvorfor lige præcis DU skal bo i vores lejlighed. Det kan næsten ikke være lettere!

Klik her og ansøg, lige nu!

Begyndelsen på en æra

Vores lejlighed kommer danner rammen for et moderne bofællesskab - med alt hvad det indebærer. Måske har du prøvet at bo sammen med andre før, måske skal du stå på egne ben for første gang.

Vi følger dig og dine roommates i livets op- og nedture og I skal være med til at fortælle, hvordan det er at være ung i Danmark. Vi åbner med andre ord døren ind til dit liv og viser seerne, hvad lige netop du går og drømmer om.

Du skal være indstillet på, at det - udover at være et fantastisk bofællesskab - også er et tv-program. Det betyder, at et kamerahold er med jer - ikke 24/7 - men rigtig meget af tiden. 

Vi kommer til at filme jer - og du skal også være klar på, at filme dig selv. Meeen, din Snapchat-story vidner om, at dét har du prøvet før!

Skynd dig at ansøge LIGE HER og få et værelse i vores lejlighed!