Her er programmet for ZULU Sommerbio 2017

16x9
Se programmet for ZULU Sommerbio her. Foto: ZULU

Duften af nyslået græs. Kolde fingre om dåsebajeren. Alle vennerne med tæpper og grillpølser under armen. Så mangler der bare én ting… ZULU Sommerbio!

Igen i år ruller ZULU Sommerbio det helt store lærred ud med nogle af det sidste års bedste film og inviterer til at holde i hånd med dem, du allerbedst kan lide i det fri. Det er selvfølgelig gratis – og også på en græsplet nær dig.

Fra 17. juli til 18. august viser vi både dem, du holder i hånd til, og dem, hvor du overvejer at gemme dig under tæppet… På facebook kan du invitere dine venner til at være med. Du kan se hvilke film, der kommer til din by her. Der er både danske og udenlandske titler i alle kategorier – fra romantisk komedie og Oscarvindende drama til science fiction og horror. Aalborgenserne kan for eksempel opleve Mads Mikkelsen som vaskeægte Hollywoodskurk i superheltefilmen Dr. Stange, mens københavnerne kan glæde sig til Moonlight, der inkasserede den prestigefyldte Oscar for årets bedste film. Og du er selvfølgelig velkommen til at være med i alle elleve byer…