Her er programmet for ZULU Sommerbio 2018

16x9
Se programmet for ZULU Sommerbio her. Foto: ZULU

Duften af nyslået græs. Kolde fingre om dåsebajeren. Alle vennerne med tæpper og grillpølser under armen. Så mangler der bare én ting… ZULU Sommerbio!

ZULU Sommerbio program
ZULU Sommerbio program Foto: ZULU

Igen i år ruller ZULU Sommerbio det helt store lærred ud. Det sker med nogle af det seneste års bedste film og inviterer dig til at holde i hånd med dem, du allerbedst kan lide - i det fri. Det er selvfølgelig gratis - og på en græsplet nær dig.

Fra 31. juli til 17. august viser vi både de film, du holder i hånd til, og dem, hvor du overvejer at gemme dig under tæppet. På Facebook kan du invitere dine venner til at være med. Du kan se hvilke film, der kommer til din by her. Der er både danske og udenlandske titler i alle kategorier - fra romantisk komedie til science fiction og horror. Aarhusianerne kan for eksempel gyse over dræberklovnen Pennywise i Stephen Kings 'IT', mens københavnerne kan glæde sig til den flotte og action-fyldte Marvel-film 'Black Panther'. Og du er selvfølgelig velkommen til at være med i alle 7 byer…

Bedst i mørke

Vi venter på, at det er mørkt nok til at tænde udendørsbiffen, så starttidspunkterne kan skride lidt…

På programmet finder du

Foto: ZULU
Skovdalen, Kong Christians Allé, 9000 Aalborg​

Foto: ZULU
Langelinieanlægget, Langelinie, 8700 Horsens

Foto: ZULU
Sønderborg Slot, Sønderbro 1, 6400 Sønderborg

Foto: ZULU
Torvet 5, 7400 Herning

Foto: ZULU
Indelukket, Vejlsøvej 7, 8600 Silkeborg

Foto: ZULU
Botanisk Have, Peter Holms Vej, 8000 Århus C​

Foto: ZULU
Ved Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København